Працював в 9 компаніях   6 років 11 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф-кухар

INKI Bar

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

01.2024 - до теперішнього часу

Відкриття та проектування кухні.

Шеф-кухар

Forest In The House

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 6 місяців

03.2021 - до теперішнього часу

Шеф кухар

manifest_kyiv

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 4 місяці

10.2022 - 02.2024

Відкриття закладу.

Шеф-кухар

Portfolio Ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

10.2021 - 11.2022

Шеф-кухар

Fon Fisher

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

10.2020 - 03.2021

Відкриття та проектування кухні.

Шеф-кухар

The Friends House

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

03.2020 - 03.2021

Відкриття закладу.

Sous-chef

Desert Rose Restaurant Qatar

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

11 місяців

03.2019 - 02.2020

Кухар гарячого цеху

stories of meat

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

03.2018 - 08.2018

Кухар універсал

Авиатик. Гриль-клуб

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

9 місяців

05.2017 - 02.2018

Ключова інформація

Кухар 4 розряду . Пекар 2 розряду.

У 2016 році, зайняв 3 місце, у всеукраїнському конкурсі з кулінарного мистецтва, в м. Київ .

На кулінарному чемпіонаті «Battle Chefs 1.0» зайняв 1 місце в номінації "Мініатюри" та 3 місце " Риба та морепродукти" в м.Житомир.

Переможець командного конкурсу барбекю «Розмаїття смаків КНТЕУ» 2017 в м. Київ .

На чемпіонаті «Battle Chefs 2.0» зайняв 1 місце в номінації "Сучасна кухня" та 3 місце " Ресторанні десерти" в м.Житомир.

Переможець кулінарного конкурсу ЖИТОМИРСЬКОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО КОЛЕДЖУ

"BEST Cook ЖТЕК КНТЕУ" в м.Житомир.

Переможець командного конкурсу барбекю «Розмаїття смаків КНТЕУ» в м. Київ 2018.

І Кулінарний Кубок Західної України 3 місце в номінації " Перша страва " в м. Тернопіль.

«Battle Chefs 3.0» зайняв 1 місце в номінації "Food design" в м.Житомир.

«BESTCookFEST-2018» в м. Київ. 3 місце в номінації страва з м'яса.

Best кухар 2018 в м. Миколаїв. 1 місце сучасна кухня. 2 місце страва з риби.

Переможець «HoReCa Masters Cup» 2024 (МХП).

Навчався в 4 закладах

Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету

Харчові технології. технік-технолог приготування їжі і продуктів переробки.

Вінниця, 2024

Вінницький торговельно-економічний інститут

Харчові технології, Технолог приготування їжі (диплом з відзнакою)

Вінниця, 2022

Житомирський Торгівельно - Економічний Коледж КНТЕУ

Технік-Технолог приготування їжі (диплом з відзнакою)

Житомир, 2019

Головинське ВПУНТ

Кухар 4розряд -пекар 2 розряд (диплом з відзнакою)

Головино, Україна, 2016

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Ukraine Horeca Masters 2024.

Київ, 2024

METRO Chef Forum

Київ, 2021

Bocuse d'Or Ukraine

Київ, 2021

Ukrainian Gastro Show

Київ, 2020

Карвінг, Кондитерське мистецтво .

Головине, 2015

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач

Водійське посвідчення

Категорія - С,В.

Стажировка

Кафе "777" (Головине). Бар-Ресторан Роуд Rest (Черняхів). Pleasantville BBQ Pub || (Житомир) La Cigale Hotel Doha 5* (Доха, Катар)  Obecni Dum Prague (Чеська Республіка)

Наукова діяльність

Участь в Малій Академії Наук ( історія ) .

Наукова робота на тему: "Визначення вмісту нітратів у харчовій продукції "

Громадська діяльність

Член Житомирської обласної асоціації кулінарів України.

Член МОЛОДІЖНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "ХХІ ПОКОЛІННЯ"

Захоплення та інтереси

Люблю займатись спортом, особливо футболом! Був учасником багатьох спартакіад та турнірів за кордоном, в межах області та України . Захоплююсь туризмом та люблю подорожувати.

Мета

Хочу працювати в гарному і чудовому закладі для самовдосконалення, здобутку нового досвіду і підвищення свого кваліфікаційного рівня . Високо мотивований працювати, і відкривати нові аспекти кухарської справи . І врешті решт, стати гідним і відомим шеф-кухарем України !

Дмитро Володимирович

Шеф-кухар

Київ

Готовий переїхати: Львів, Вінниця, Рівне, Тернопіль, Чернівці, Ужгород, Буковель

45 000 грн.

26 років

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Оновлено 3 місяці тому