Працював в 9 компаніях 6 років 11 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Шеф-кухар
INKI Bar
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
01.2024 - до теперішнього часу
Відкриття та проектування кухні.
Шеф-кухар
Forest In The House
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 6 місяців
03.2021 - до теперішнього часу
Шеф кухар
manifest_kyiv
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 4 місяці
10.2022 - 02.2024
Шеф-кухар
Portfolio Ресторан
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 1 місяць
10.2021 - 11.2022
Шеф-кухар
Fon Fisher
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
10.2020 - 03.2021
Відкриття та проектування кухні.
Шеф-кухар
The Friends House
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
03.2020 - 03.2021
Sous-chef
Desert Rose Restaurant Qatar
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
11 місяців
03.2019 - 02.2020
Кухар гарячого цеху
stories of meat
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
03.2018 - 08.2018
Кухар універсал
Авиатик. Гриль-клуб
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
9 місяців
05.2017 - 02.2018
Ключова інформація
Кухар 4 розряду . Пекар 2 розряду.
У 2016 році, зайняв 3 місце, у всеукраїнському конкурсі з кулінарного мистецтва, в м. Київ .
На кулінарному чемпіонаті «Battle Chefs 1.0» зайняв 1 місце в номінації "Мініатюри" та 3 місце " Риба та морепродукти" в м.Житомир.
Переможець командного конкурсу барбекю «Розмаїття смаків КНТЕУ» 2017 в м. Київ .
На чемпіонаті «Battle Chefs 2.0» зайняв 1 місце в номінації "Сучасна кухня" та 3 місце " Ресторанні десерти" в м.Житомир.
Переможець кулінарного конкурсу ЖИТОМИРСЬКОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО КОЛЕДЖУ
"BEST Cook ЖТЕК КНТЕУ" в м.Житомир.
Переможець командного конкурсу барбекю «Розмаїття смаків КНТЕУ» в м. Київ 2018.
І Кулінарний Кубок Західної України 3 місце в номінації " Перша страва " в м. Тернопіль.
«Battle Chefs 3.0» зайняв 1 місце в номінації "Food design" в м.Житомир.
«BESTCookFEST-2018» в м. Київ. 3 місце в номінації страва з м'яса.
Best кухар 2018 в м. Миколаїв. 1 місце сучасна кухня. 2 місце страва з риби.
Переможець «HoReCa Masters Cup» 2024 (МХП).
Навчався в 4 закладах
Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Харчові технології. технік-технолог приготування їжі і продуктів переробки.
Вінниця, 2024
Вінницький торговельно-економічний інститут
Харчові технології, Технолог приготування їжі (диплом з відзнакою)
Вінниця, 2022
Житомирський Торгівельно - Економічний Коледж КНТЕУ
Технік-Технолог приготування їжі (диплом з відзнакою)
Житомир, 2019
Головинське ВПУНТ
Кухар 4розряд -пекар 2 розряд (диплом з відзнакою)
Головино, Україна, 2016
Володіє мовами
Англійська
базовий
Російська
вільно
Українська
рідна
Курси, тренінги, сертифікати
Ukraine Horeca Masters 2024.
METRO Chef Forum
Bocuse d'Or Ukraine
Ukrainian Gastro Show
Карвінг, Кондитерське мистецтво .
Додаткова інформація
Комп'ютерні навички
Впевнений користувач
Водійське посвідчення
Категорія - С,В.
Стажировка
Наукова діяльність
Участь в Малій Академії Наук ( історія ) .
Наукова робота на тему: "Визначення вмісту нітратів у харчовій продукції "
Громадська діяльність
Член Житомирської обласної асоціації кулінарів України.
Член МОЛОДІЖНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "ХХІ ПОКОЛІННЯ"
Захоплення та інтереси
Люблю займатись спортом, особливо футболом! Був учасником багатьох спартакіад та турнірів за кордоном, в межах області та України . Захоплююсь туризмом та люблю подорожувати.
Мета
Хочу працювати в гарному і чудовому закладі для самовдосконалення, здобутку нового досвіду і підвищення свого кваліфікаційного рівня . Високо мотивований працювати, і відкривати нові аспекти кухарської справи . І врешті решт, стати гідним і відомим шеф-кухарем України !
Дмитро Володимирович
Дмитро Володимирович
Шеф-кухар
Київ
Готовий переїхати: Львів, Вінниця, Рівне, Тернопіль, Чернівці, Ужгород, Буковель
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Оновлено 3 місяці тому