Работала в 5 компаниях   10 лет 2 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Другое

Керуючий готелем

Готель Купава

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 лет 10 месяцев

09.2018 - по настоящее время

Операційне керування готелем.• Управління персоналом, в підпорядкуванні 15 співробітника.• Організація, планування і забезпечення ефективної діяльності комплексу.• Робота над підвищенням якості сервісу. Контроль дотримання стандартів гостинності та їх удосконалення.• Підбір та навчання персоналу.• Управління продажами, формування ефективної стратегії продажів.• Ціноутворення.• Планування, ведення, контроль і своєчасне надання фінансово-господарської діяльності комплексу (формування бюджету, кошторисів; оптимізація витрат, складання плану продажів, складання тарифної сітки, пошук і впровадження механізмів збільшення доходів, прорахунок планованих продажів) . Складання і нарахування Фот робітників. Складання Штатного розкладу.• Рішення адміністративно-господарських та фінансових питань.• Взаємодія з контрольованими органами. Взаємодія з інженерного і адміністративними службами будівлі.• Контроль за матеріально-технічною базою готелю, підвищення рівня її комфортабельності (забезпечення схоронності і утримання приміщень та майна в справному стані відповідно до правил і норм експлуатації, безперебійної роботи устаткування, зовнішнього благоустрою, дотримання санітарно-технічних і протипожежних правил). Контроль за ремонтними роботами комплексу.•Робота з постачальниками. Укладання договорів з контагентами.•

Адмістратор рецепції

Готель Купава

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 9 месяцев

12.2015 - 09.2018

Реєстрація та заселення гостей, надання необхідної інформації щодо послуг та умов проживання;Контроль за станом чистоти та порядку;Вирішення проблем та конфліктних ситуацій, які виникають з гостями;Ведення обліку та звітності про роботу готелю;Підтримка позитивної атмосфери в готелі та забезпечення комфортного перебування гостей.

Хостесс

Готель Купава

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

09.2015 - 12.2015

касир

магазин одягу та взуття "55 і 75"

Другое

9 месяцев

06.2014 - 03.2015

Продавец-консультант

магазин одягу та взуття "55 і 75"

Другое

4 месяца

06.2013 - 10.2013

Ключевая информация

Робота в середовищі Windows, робота з програмами MS Office, Інтернет

Училась в 1 заведении

Львівський інститут економіки і туризму

менеджмент готельного господарства і туризму

м.Львів, 2015

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Дополнительная информация

Особисті якості

Комунікабельна, самостійна, креативна, цілеспрямована, відповідальна, наполеглива, старанна, об'єктивна, здатна швидко адаптуватись до змін, самонавчатись.

Мета

Отримання посади менеджера або адміністратора

Вікторія Іванівна

Адміністратор, помічник керівника, менеджер

Львов

25 000 грн.

30 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: посменная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 3 недели назад