Работала в 6 компаниях   4 года 9 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, FMCG

директор

flat white coffee

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

01.2018 - 02.2019

Створила свій власний бізнес з нуля. Головний продукт- кава. Стажування нового персоналу, управління персоналом, ведення буг. обліку, налаштування роботи з податковою.
На жаль через деякі власні причини довелось закрити кав’ярню.

официант

HANAMI

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 7 месяцев

01.2017 - 08.2018

Обслуговування гостей, подача напоїв та страв, прийняття замовлення, видача замовлення на доставку, приготування кави.

менеджер закладів Львівські Пляцки

Львівські Пляцки

FMCG

4 месяца

01.2018 - 05.2018

Була менеджером трьох закладів ( Львівські Пляцки, Видавництво Старого Лева, П‘яна Вишня) всі три заклади знаходились на метро Почайна в Епіцентрі.
В обов‘язки входило : замовлення товарів, ведення касової книги, управління персоналом, відкриття і закриття касового дня, закладу. Робота з 1С .
Пішла з цього місця через несвоєчасну і несправедливу виплату зп

Бариста, администратор

Кофейня Rich

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

09.2016 - 05.2017

Готувала каву, стажирувала нових Бариста, вела касову книгу, та видавала зп, відкривала, та закривала заклад.

бармен-кассир

ЯпонаХата

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 9 месяцев

11.2014 - 08.2016

Прийшла на посаду офіціанта, після короткого терміну роботи перейшла на посаду бармена-касира, також виконувала обов‘язки головного менеджера ( робила заявки через 1С, видавала зп, робила переоблік, замовляла товари)

Повар холодного процесса

Мафия, Сеть ресторанов

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

09.2013 - 01.2014

Ключевая информация

Знання управління персоналом у ресторанно-готельному бізнесі, наявність лідерських навичок, знання подачі страв у ресторанах, знання технологій приготування страв у ресторанах, уміння працювати з відвідувачами ресторану.
Досвід у ресторанах києва на посадах кухаря та офіціанта, адміністратора та бариста. Знання відкриття закладів із нуля. Управління закладами, організація продажу, організація робочого процесу.

Училась в 3 заведениях

Киевский Национальный Торгово-Экономический университет

Ресторанно-отельный и туристический бизнес

Киев, Украина, 2016

Торгово-Экономический Колледж Киевского Национального Торгово-Экономического Университета

Ресторанно-отельный и туристический бизнес

Киев. Украина, 2016

Высшее Коммерческое Училище Киевского Национального Торгово-Экономического Университета

Повар 4 и 5 розряда

Киев, Украина, 2012

Владеет языками

Английский

средний

Курсы, тренинги, сертификаты

Бизнес-центр ТОВ "Анастасия"

Киев,Украина, 2013

Специальность Бармен-официант и курс с направления Японская кухня

Дополнительная информация

Личные качества

Комунікабельність, відповідальність, стресостійкість, вміння знаходити вихід з конфліктних ситуацій,

Карина Зейнишівна

Менеджер

Боярка

20 000 грн.

29 лет

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 месяца назад