Работала в 5 компаниях   25 лет 8 месяцев

Банки

Керівник ММСБ

Ощадбанк

Банки

4 месяца

05.2023 - 09.2023

Залучення, відкриття рахунків, супровід, закриття рахунків, видача кредитів, відкриття та супровід депозитних рахунків Юросіб, зарплатних проектів, торгового еквайрингу. Консультування, обслуговування клієнтів фізичних та юридичних осіб. Аналіз поточної діяльності клієнтів юридичних осіб на предмет визначення потреб. Організація роботи відділення та контроль за проведенням операцій під час відсутності керівника.

Головний економіст ММСБ /зам.керівника

Ощадбанк, Киев

Банки

8 лет 5 месяцев

12.2014 - 05.2023

Обслуговування юридичних осіб та підприємців. Залучення, відкриття рахунків, супровід, закриття рахунків, видача кредитів, відкриття та супровід депозитних рахунків Юросіб, зарплатних проектів, торгового еквайрингу. Консультування, обслуговування клієнтів фізичних та юридичних осіб. Аналіз поточної діяльності клієнтів юридичних осіб на предмет визначення потреб. Організація роботи відділення та контроль за проведенням операцій під час відсутності керівника. Досягнення: удосконалення операційних процесів і системи фінансового моніторингу. За 2021 рік видача залоговіх кредитів Автобіз, та 5-7-9.

Зам. керівника відділення/ провідний економіст Ммсб

Приватбанк

Банки

3 года 4 месяца

06.2011 - 10.2014

Обслуговування юридичних осіб та підприємців. Залучення, відкриття рахунків, супровід, закриття рахунків, видача кредитів, відкриття та супровід депозитних рахунків Юросіб, зарплатних проектів, торгового еквайрингу. Консультування, обслуговування клієнтів фізичних та юридичних осіб.

Зам.руководітеля відділення гр.А по обслуг індівідульних клієнтів / гл.спеціаліст Gold- клубу

ПАБ ПриваБанк

Банки

2 года 4 месяца

02.2008 - 06.2010

Консультування клієнтів з фінансових питань і продуктам банку;- Ведення та обслуговування сейф. осередків; збільшення обсягу продажів банківських продуктів; - відкриття поточних рахунків ФО; - депозитних рахунків ФО та ЮО; - відкриття та ведення карткових рахунків; - аналіз ринку потенційних клієнтів; - відправка та виплата переказів; - досвід роботи з програмами Фонд Гарантування і Пенсійний фонд; - Збір документів для видачі кредитів ФО; - прийняття рішень у видачі споживчих кредитів ФО; - моніторинг клієнтів, яким надано кредитні кошти; - вирішення проблемних ситуацій; - залучення нових клієнтів до банку; - проведення звірки та закриття опер. дня;- контроль касової дісципліни, повна матеріальна відповідальність; - планування і організація роботи відділення; - контроль якості обслуговування клієнтів; - підбір і навчання персоналу для роботи у відділенні; - управління персоналом відділення (максимальна к-ть персоналу в підпорядкуванні 10 чоловік).

Старший економіст сектора вкладних операцій та перекладів фіз осіб

Приватбанк

Банки

10 лет 11 месяцев

02.1997 - 01.2008

Нагороджена дипломом за високий професіоналізм, найкращі нестандартні рішення та вражаючі результати у побудові гармонійних стосунків із клієнтами.

Ключевая информация

25 років банківського стажу.

Училась в 2 заведениях

Українська інженерно-педагогічна академія

Економіка підприємств, маркетинг і менежмент фахівець

Артемівськ, Донецької області, 2010

Державна Академія Легкої промисловості

Інженер технолог швейних виробів фахівець

Київ, 1996

Владеет языками

Английский

базовый

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Компьютерные навыки

Досвідчений користувач, MS Offise (Word, Exel) и т.д. Знання 1С, АБС.

Личные качества

Пунктуальна, відповідальна, комунікабельна. Можу працювати як самостійно, так і в команді. Цілеспрямована, орієнтована на результат, легко навчаюсь. Доглянутий, охайний зовнішній вигляд. Відсутність шкідливих звичок.

Світлана Олександрівна

Заступник керівника, співробітник бек-офісу

Киев

35 000 грн.

55 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 4 часа назад