Работал в 5 компаниях   16 лет 10 месяцев

FMCG, Промышленность и Производство

Завідувач виробництвом

ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат» (ТМ «Цар Хліб»), холдинг «Хлібні інвестиції»

FMCG

4 года 6 месяцев

12.2019 - по настоящее время

З грудня 2019 по сьогоднішній день – начальник хлібобулочного та кондитерського виробництва ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат» (ТМ «Цар Хліб»), холдинг «Хлібні інвестиції»

обов’язки:

- забезпечення виконання змінних завдань, замовлень клієнтів і випуск продукції, яка відповідає вимогам стандартів та нормативної документації, оперативне регулювання ходу виробництва та ритмічної роботи виробничого циклу;

- забезпечення ефективного використання виробничих потужностей, правил експлуатація обладнання;

- забезпечення умов витрат сировини та матеріалів у відповідності до технологічних норм та рецептур;організація роботи по зниження виробничих витрат на одиницю готової продукції;

- організація процесу безперебійного забезпечення виробничого циклу сировиною та матеріалами;

- організація процесу своєчасного та чіткого обліку та документального оформлення роботи виробничого підрозділу;

- організація роботи по підготовці та проведенню процесу інвентарізації матеріальних цінностей;

- планування виробництва, бюджетування. ;

досягнення:

- реорганізував роботу хлібобулочного виробництва – скорочення на 10% робочих місць при збереженні продуктивності підрозділу.

- розробив і впровадив систему мотивації для працівників виробництва;

- спроектував та вів в дію лінію по виробництву заварних хлібів;

- провів реконструкцію пакувального відділення, що дало змогу збільшити потужності на 20-25%.

-ініціював та приймав безпосередню участь у створенні коол-центру, по прийняттю замовлень;

Керівник відділу логістики

ТОВ «Лігос»

FMCG

1 год

12.2018 - 12.2019

- реорганізував роботу хлібобулочного виробництва - скорочення на 10% робочих місць при збереженні продуктивності підрозділу;

- розробив і впровадив систему мотивації для працівників виробництва;

- спроектував та вів в дію лінію по виробництву заварних хлібів;

- провів реконструкцію пакувального відділення, що дало змогу збільшити потужності на 20-25% .

- ініціював та приймав безпосередню участь у створенні коол-центру, по прийняттю замовлень;

З грудня 2018 по грудень 2019р. - Керівник відділу логістики ТОВ «Лігос»

обов'язки:

- координація та планування роботи виробництва, транспортного відділу відділу постачання та відділу збуту;

- управління системою логістики компанії (логістичні прогнози, плани, координація робіт по системам логістики, розробка і складання максимально допустимого бюджету на здійснення логістики, впроваджує логістичні системи на підприємстві);

- управління постачанням матеріального і технічного типу в компанії, а також закупівлями (планування закупівель, координація постачальників і їх пошук, укладання договорів на поставку, організація плану доставки та ін.);

- складання планів випуску продукції, контроль за тим, щоб продукція випускалася своєчасно, була високої якості і була проведена раціонально, організація заходів по присвоєння продукції сертифікатів і знаків якості;

- управління запасами на підприємстві, поточне обслуговування, оцінка витрат на запаси, інвентаризація та контроль за станом запасів;

- організація складської діяльності (визначення типів складів, і місця розташування, способів і технологій зберігання продукції);

- розподіл виробленої продукції (розробка каналів для розподілу і їх раціональності, управління продажами, координація прийому продукції, її доопрацювання і подальшої відправки);

- транспортування продукції і контроль за найбільш раціональними шляхами для доставки (оцінка тарифів на транспорт, дальність і відстань, шлях і дорога з точки зору логістики);

- організація обробки товарів на митниці (розмитнення, замитнення);

- управління основними ризиками в логістиці (страхування устаткування, транспортних засобів, продукції, заходи щодо збереження товарів і відповідальності перевізників);

- управління персоналом відділу .підбір та навчання.

Завідувач м’ясним виробництвом

ТзОВ ТВК “Львівхолод”

FMCG

2 года 9 месяцев

03.2016 - 12.2018

обов'язки:

  • організація, координація роботи і технологічний контроль круп'яного та м'ясного виробництва ;

- організація і контроль руху ТМЦ ;

- забезпечення випуску продукції в заданому асортименті і об'ємі;

  • розроблення і впровадження нових продуктів в виробництво;
  • контроль за якістю продукції і виходами, технологічними процесами, дотримання рецептур;
  • аналіз і планування виробничого завдання в номенклатурі для виконання в повному об'ємі всього асортименту готової продукції;

- контроль за забезпечення виробничих підрозділів всіма необхідними матеріалами і обладнанням;

  • контроль за своєчасним проведенням ТО та позапланових ремонтів виробничого обладнання;
  • співпраця з контролюючими органами.

досягнення:

  • - зменшення трудових затрат на 12%
  • - проектування та запуск лінії обвалювання ВРХ та свиней;
  • - проектування та запуск цеху по виготовлення ковбас та копченостей;
  • - проектування та запуск лінії по пакуванню м'яса на базі автоматичного запайщика лотків "Нenkovaс";
  • - розробив та впровадив проект по доставці в магазини м'ясних виробів в терморолах. проектування та запуск цеху для пакування цукру та круп;
  • - проектування та запуск лінії для смаження насіння та арахісу;
  • - являюсь членом робочої групи по впровадженню систему контролю якості ISO 9001:2008 та ISO 22000:2005 на виробництвах та НАССР (ХАССП) у на магазинах компанії.

начальник фірмової торгівлі ДП «Торговий Дім «Росана» ТзОВ « Росан-Агро»

ДП «Торговий Дім «Росана» ТзОВ « Росан-Агро»

FMCG

1 год

03.2015 - 03.2016

обов'язки:

- організація комерційної діяльності фірмової торгівлі;

- фінансово-економічний аналіз фірмової торгівлі в цілому і по торгових об'єктах ;

- дослідження ринку, моніторинг та формування цін;

- розроблення та реалізація комплексу заходів по просуванню продукції в фірмовій торгівлі;

- виконання плану продаж ;

- контроль виконання фінансової дисципліни з боку продавців та контрагентів, забезпечення своєчасного надходження коштів за реалізовану подукцію;

- вчасний розрахунок з підрядниками за виконану роботу пов'язану з роботою фірмової торгівлі;

- проведення переговорів з ключовими клієнтами компанії пов'язаних з роботою фірмової торгівлі;

- бюджетування витрат, контроль виконання бюджету фірмової торгівлі ;

- управління персоналом, підбір, адаптація та навчання персоналу торгової команди ;

- розроблення та впровадження асортиментної політики;

- участь у розробленні нових видів продукції ;

- підбір торгівельного обладнання ;

- пошук приміщень для розташування магазинів фірмової торгівлі;

- документообіг, звітність.

- співпраця з контролюючими органами та органами місцевого самоврядування .

досягнення:

- збільшення середньоденної реалізації фірмової торгівіз 9800 кг до 12600кг ;

- збільшення об'єктів фірмової торгівлі з 28 до 36;

- розробивребрендинг та впровадив на Львівських та Київських об'єктах;

- розробив та впровадив виробництво м'ясних напівфабрикатів на Львівських об'єктах;

- розробив та впровадив новий напрямок продаж - ХоРіКа

Кількість підпорядкованих працівників - 84 людини:

2 менеджери фірмової торівлі;

менеджер напрямку ХоРіКа;

бухгалтер фірмової торгівлі,

78 продавців фірмової торгівлі;

2 водії

Керівник відділу збуту

Івано-Франківський хлібокомбінат

Промышленность и Производство

7 лет 6 месяцев

09.2007 - 03.2015

обов'язки:

- контроль та організація роботи відділу збуту, фірмової торгівлі, відділу виїздної торгівлі, експедиції комбінату, транспортного відділу;

- вивчення та аналіз ринків збуту,їх розвиток, моніторинг конкурентного середовища, ;

- організація збуту продукції підприємства, розроблення плану продаж та дистрибуції продукції;

- розроблення та реалізація комплексу заходів по просуванню продукції, розроблення та реалізація заходів, стимулюючих продажі ;

- виконання плану продаж та дистрибуції

- контроль виконання фінансової дисципліни з боку контрагентів, забезпечення своєчасного надходження коштів за реалізовану подукцію;

- контроль реалізації комерційної політики компанії

- вчасний розрахунок з підрядниками за виконану роботу пов'язану з роботою відділу збуту;

- проведення переговорів з ключовими клієнтами компанії;

- аналіз та контроль ефективності торгової команди, маршрутизація;

- бюджетування витрат, контроль виконання бюджету відділу збуту;

- управління персоналом, підбір, адаптація та навчання персоналу торгової команди ;

- розроблення та впровадження асортиментної політики;

- участь у розробленні нових видів продукції та контролі якості продукції;

- розроблення цінового позиціонування, контроль ціноутворення;

- проведення тендерів з зовнішніми організаціями;

- документообіг, звітність.

досягнення:

- збільшення середньоденної реалізації з 42 до 54т.хлібобулочних виробів;

- збільшення об'єктів фірмової торгівлі з 23 до 62;

- збільшення маршрутів збуту продукції з 29 до 52;

- зменшення дебіторської заборгованості на 75%;

- впроваджено роботу касових аппаратів (РРО) на торгівельних маршрутах та виїздній торгівлі;

- комп'ютеризовано роботу експедиції на базі "1С :підприємство";

- розробив проект реконструкції приміщення експедиції.

розробляв:

- положення що до роботи фірмової торгівлі;

- положення що до роботи експедиції;

- положення по обігу та контролю тари;

- правила роботи з РРО.

набув досвіду роботи з ОДА, органами місцевого самоврядування (радами різного рівня), контролюючими органами (антимонопльний комітет,податкова,санепідемстанція, ДАІ тощо)

Кількість підпорядкованих працівників - 316людей:

- Відділ збуту: 4 фахівця з розширення ринку збуту;

- Фірмова торгівля: завідуючий фірмової торгівлі,

бухгалтер фірмової торгівлі,

товарознавець,

завскладом сопутньої групи,

135 продавців фірмової торгівлі,

2 працівники інкасації

-Експедиція: завідуючий експедиції,

2 диспечери експедиції,

6 операторів експедиції,

26 вантажників експедиції,

8 комірників експедиції,

2 комірника кондитерського цеху,

4 продавці виїзної торгівлі,

2 прибиральниці.

-Транспортний відділ : начальник транспортного відділу,

механік транспортного відділу,

2 диспечери транспортного відділу,

6 працівників ремонтної бригади,

110 водіїв-експедиторів.

З жовтня 2005р. по вересень 2007р. - завідуючий м'ясним виробництвом в ТзОВ "ВК ІФ" (торгова марка «Велика Кишеня», місто Івано-Франківськ).

В коло моїх обов'язків входило:

- робота з постачальниками м'ясної сировини (їх пошук, проведення переговорів, заключення з ними договорів);

- забезпечення безперебійної роботи м'ясного виробництва (своєчасне замовлення сировони та комплектуючих);

- - контроль наявності асортименту продукції в торгівельному залі (організація наповненя вітрин, розміщення та викладка продукції згідно планограми, товарного сусідства, частоти попиту та інших правил мерчандайзингу);

- контроль якості, терміну реалізації сировини та продукції, наявності та відповідності найменувань, маркування, цінників на продукцію, зовнішній вигляд продукції;

Ключевая информация

- професіонал з практичним досвідом та глибокими знаннями усіх ланок виробництва та технологічних процесів пов'язаних з забоєм, зберіганням, преробкою та продажем м'яса і виробів з нього;
- багаторічнй досвід керівника вищої ланки на харчовому підприємстві

Учился в 3 заведениях

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького

технологія зберігання, консервування та переробки мяс'а

Львів, 2003

Київський Державний університет харчових технологій

Інженер-механік машинта та апаратів харчової промисловості

Київ, 1997

Львівський технікум харчової промисловості;

Технік-механік машин і апаратів харчової промисловості

Львів, 1989

Владеет языками

Английский

базовый

Немецкий

базовый

Польский

свободно

Русский

свободно

Украинский

родной

Дополнительная информация

Особисті риси

досвідчений користувач; працював з програмами "Спрут", "ФМС", "1С бухгалтерія 8.3 виробництво ", "CDM", "Qlik"

Водійське посвідчення


Водійські права категорії «В».

Особисті риси

Вмію організувати якісну роботу виробництва;

Отримав, маю і вміло застосовую в роботі:

  • великий досвід роботи з персоналом та контролюючими органами;
  • теоретичні та практичні знання в області харчового виробництва , проектування та запуск виробничих об'єктів будь-якої складності.

Енергійний,вимогливий,сильний організатор, легко сприймаю нове, охоче вчусь, стійкий до стресів, товариський за характером.

Права водія категорії «В» ( навики водіння з 1988р.), закордонний паспорт.

Захоплення та інтереси

  • бронетехніка Другої Світової війни;
  • кінологія (молоси,мастифи).

Мета

Здобуття посади завідуючого виробництвом в компаніях харчової промисловості

Юрій

Завідуючий виробництвом

Львов

Готов переехать: Другие страны

54 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 10 часов назад