Працював в 5 компаніях 17 років 1 місяць
FMCG, Промисловість та Виробництво
Завідувач виробництвом
ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат» (ТМ «Цар Хліб»), холдинг «Хлібні інвестиції»
FMCG
4 роки 9 місяців
12.2019 - до теперішнього часу
З грудня 2019 по сьогоднішній день – начальник хлібобулочного та кондитерського виробництва ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат» (ТМ «Цар Хліб»), холдинг «Хлібні інвестиції»
обов’язки:
- забезпечення виконання змінних завдань, замовлень клієнтів і випуск продукції, яка відповідає вимогам стандартів та нормативної документації, оперативне регулювання ходу виробництва та ритмічної роботи виробничого циклу;
- забезпечення ефективного використання виробничих потужностей, правил експлуатація обладнання;
- забезпечення умов витрат сировини та матеріалів у відповідності до технологічних норм та рецептур;організація роботи по зниження виробничих витрат на одиницю готової продукції;
- організація процесу безперебійного забезпечення виробничого циклу сировиною та матеріалами;
- організація процесу своєчасного та чіткого обліку та документального оформлення роботи виробничого підрозділу;
- організація роботи по підготовці та проведенню процесу інвентарізації матеріальних цінностей;
- планування виробництва, бюджетування. ;
досягнення:
- реорганізував роботу хлібобулочного виробництва – скорочення на 10% робочих місць при збереженні продуктивності підрозділу.
- розробив і впровадив систему мотивації для працівників виробництва;
- спроектував та вів в дію лінію по виробництву заварних хлібів;
- провів реконструкцію пакувального відділення, що дало змогу збільшити потужності на 20-25%.
-ініціював та приймав безпосередню участь у створенні коол-центру, по прийняттю замовлень;
Керівник відділу логістики
ТОВ «Лігос»
FMCG
1 рік
12.2018 - 12.2019
- реорганізував роботу хлібобулочного виробництва - скорочення на 10% робочих місць при збереженні продуктивності підрозділу;
- розробив і впровадив систему мотивації для працівників виробництва;
- спроектував та вів в дію лінію по виробництву заварних хлібів;
- провів реконструкцію пакувального відділення, що дало змогу збільшити потужності на 20-25% .
- ініціював та приймав безпосередню участь у створенні коол-центру, по прийняттю замовлень;
З грудня 2018 по грудень 2019р. - Керівник відділу логістики ТОВ «Лігос»
обов'язки:
- координація та планування роботи виробництва, транспортного відділу відділу постачання та відділу збуту;
- управління системою логістики компанії (логістичні прогнози, плани, координація робіт по системам логістики, розробка і складання максимально допустимого бюджету на здійснення логістики, впроваджує логістичні системи на підприємстві);
- управління постачанням матеріального і технічного типу в компанії, а також закупівлями (планування закупівель, координація постачальників і їх пошук, укладання договорів на поставку, організація плану доставки та ін.);
- складання планів випуску продукції, контроль за тим, щоб продукція випускалася своєчасно, була високої якості і була проведена раціонально, організація заходів по присвоєння продукції сертифікатів і знаків якості;
- управління запасами на підприємстві, поточне обслуговування, оцінка витрат на запаси, інвентаризація та контроль за станом запасів;
- організація складської діяльності (визначення типів складів, і місця розташування, способів і технологій зберігання продукції);
- розподіл виробленої продукції (розробка каналів для розподілу і їх раціональності, управління продажами, координація прийому продукції, її доопрацювання і подальшої відправки);
- транспортування продукції і контроль за найбільш раціональними шляхами для доставки (оцінка тарифів на транспорт, дальність і відстань, шлях і дорога з точки зору логістики);
- організація обробки товарів на митниці (розмитнення, замитнення);
- управління основними ризиками в логістиці (страхування устаткування, транспортних засобів, продукції, заходи щодо збереження товарів і відповідальності перевізників);
- управління персоналом відділу .підбір та навчання.
Завідувач м’ясним виробництвом
ТзОВ ТВК “Львівхолод”
FMCG
2 роки 9 місяців
03.2016 - 12.2018
обов'язки:
- організація, координація роботи і технологічний контроль круп'яного та м'ясного виробництва ;
- організація і контроль руху ТМЦ ;
- забезпечення випуску продукції в заданому асортименті і об'ємі;
- розроблення і впровадження нових продуктів в виробництво;
- контроль за якістю продукції і виходами, технологічними процесами, дотримання рецептур;
- аналіз і планування виробничого завдання в номенклатурі для виконання в повному об'ємі всього асортименту готової продукції;
- контроль за забезпечення виробничих підрозділів всіма необхідними матеріалами і обладнанням;
- контроль за своєчасним проведенням ТО та позапланових ремонтів виробничого обладнання;
- співпраця з контролюючими органами.
досягнення:
- - зменшення трудових затрат на 12%
- - проектування та запуск лінії обвалювання ВРХ та свиней;
- - проектування та запуск цеху по виготовлення ковбас та копченостей;
- - проектування та запуск лінії по пакуванню м'яса на базі автоматичного запайщика лотків "Нenkovaс";
- - розробив та впровадив проект по доставці в магазини м'ясних виробів в терморолах. проектування та запуск цеху для пакування цукру та круп;
- - проектування та запуск лінії для смаження насіння та арахісу;
- - являюсь членом робочої групи по впровадженню систему контролю якості ISO 9001:2008 та ISO 22000:2005 на виробництвах та НАССР (ХАССП) у на магазинах компанії.
начальник фірмової торгівлі ДП «Торговий Дім «Росана» ТзОВ « Росан-Агро»
ДП «Торговий Дім «Росана» ТзОВ « Росан-Агро»
FMCG
1 рік
03.2015 - 03.2016
обов'язки:
- організація комерційної діяльності фірмової торгівлі;
- фінансово-економічний аналіз фірмової торгівлі в цілому і по торгових об'єктах ;
- дослідження ринку, моніторинг та формування цін;
- розроблення та реалізація комплексу заходів по просуванню продукції в фірмовій торгівлі;
- виконання плану продаж ;
- контроль виконання фінансової дисципліни з боку продавців та контрагентів, забезпечення своєчасного надходження коштів за реалізовану подукцію;
- вчасний розрахунок з підрядниками за виконану роботу пов'язану з роботою фірмової торгівлі;
- проведення переговорів з ключовими клієнтами компанії пов'язаних з роботою фірмової торгівлі;
- бюджетування витрат, контроль виконання бюджету фірмової торгівлі ;
- управління персоналом, підбір, адаптація та навчання персоналу торгової команди ;
- розроблення та впровадження асортиментної політики;
- участь у розробленні нових видів продукції ;
- підбір торгівельного обладнання ;
- пошук приміщень для розташування магазинів фірмової торгівлі;
- документообіг, звітність.
- співпраця з контролюючими органами та органами місцевого самоврядування .
досягнення:
- збільшення середньоденної реалізації фірмової торгівіз 9800 кг до 12600кг ;
- збільшення об'єктів фірмової торгівлі з 28 до 36;
- розробивребрендинг та впровадив на Львівських та Київських об'єктах;
- розробив та впровадив виробництво м'ясних напівфабрикатів на Львівських об'єктах;
- розробив та впровадив новий напрямок продаж - ХоРіКа
Кількість підпорядкованих працівників - 84 людини:
2 менеджери фірмової торівлі;
менеджер напрямку ХоРіКа;
бухгалтер фірмової торгівлі,
78 продавців фірмової торгівлі;
2 водії
Керівник відділу збуту
Івано-Франківський хлібокомбінат
Промисловість та Виробництво
7 років 6 місяців
09.2007 - 03.2015
обов'язки:
- контроль та організація роботи відділу збуту, фірмової торгівлі, відділу виїздної торгівлі, експедиції комбінату, транспортного відділу;
- вивчення та аналіз ринків збуту,їх розвиток, моніторинг конкурентного середовища, ;
- організація збуту продукції підприємства, розроблення плану продаж та дистрибуції продукції;
- розроблення та реалізація комплексу заходів по просуванню продукції, розроблення та реалізація заходів, стимулюючих продажі ;
- виконання плану продаж та дистрибуції
- контроль виконання фінансової дисципліни з боку контрагентів, забезпечення своєчасного надходження коштів за реалізовану подукцію;
- контроль реалізації комерційної політики компанії
- вчасний розрахунок з підрядниками за виконану роботу пов'язану з роботою відділу збуту;
- проведення переговорів з ключовими клієнтами компанії;
- аналіз та контроль ефективності торгової команди, маршрутизація;
- бюджетування витрат, контроль виконання бюджету відділу збуту;
- управління персоналом, підбір, адаптація та навчання персоналу торгової команди ;
- розроблення та впровадження асортиментної політики;
- участь у розробленні нових видів продукції та контролі якості продукції;
- розроблення цінового позиціонування, контроль ціноутворення;
- проведення тендерів з зовнішніми організаціями;
- документообіг, звітність.
досягнення:
- збільшення середньоденної реалізації з 42 до 54т.хлібобулочних виробів;
- збільшення об'єктів фірмової торгівлі з 23 до 62;
- збільшення маршрутів збуту продукції з 29 до 52;
- зменшення дебіторської заборгованості на 75%;
- впроваджено роботу касових аппаратів (РРО) на торгівельних маршрутах та виїздній торгівлі;
- комп'ютеризовано роботу експедиції на базі "1С :підприємство";
- розробив проект реконструкції приміщення експедиції.
розробляв:
- положення що до роботи фірмової торгівлі;
- положення що до роботи експедиції;
- положення по обігу та контролю тари;
- правила роботи з РРО.
набув досвіду роботи з ОДА, органами місцевого самоврядування (радами різного рівня), контролюючими органами (антимонопльний комітет,податкова,санепідемстанція, ДАІ тощо)
Кількість підпорядкованих працівників - 316людей:
- Відділ збуту: 4 фахівця з розширення ринку збуту;
- Фірмова торгівля: завідуючий фірмової торгівлі,
бухгалтер фірмової торгівлі,
товарознавець,
завскладом сопутньої групи,
135 продавців фірмової торгівлі,
2 працівники інкасації
-Експедиція: завідуючий експедиції,
2 диспечери експедиції,
6 операторів експедиції,
26 вантажників експедиції,
8 комірників експедиції,
2 комірника кондитерського цеху,
4 продавці виїзної торгівлі,
2 прибиральниці.
-Транспортний відділ : начальник транспортного відділу,
механік транспортного відділу,
2 диспечери транспортного відділу,
6 працівників ремонтної бригади,
110 водіїв-експедиторів.
З жовтня 2005р. по вересень 2007р. - завідуючий м'ясним виробництвом в ТзОВ "ВК ІФ" (торгова марка «Велика Кишеня», місто Івано-Франківськ).
В коло моїх обов'язків входило:
- робота з постачальниками м'ясної сировини (їх пошук, проведення переговорів, заключення з ними договорів);
- забезпечення безперебійної роботи м'ясного виробництва (своєчасне замовлення сировони та комплектуючих);
- - контроль наявності асортименту продукції в торгівельному залі (організація наповненя вітрин, розміщення та викладка продукції згідно планограми, товарного сусідства, частоти попиту та інших правил мерчандайзингу);
- контроль якості, терміну реалізації сировини та продукції, наявності та відповідності найменувань, маркування, цінників на продукцію, зовнішній вигляд продукції;
Ключова інформація
- багаторічнй досвід керівника вищої ланки на харчовому підприємстві
Навчався в 3 закладах
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького
технологія зберігання, консервування та переробки мяс'а
Львів, 2003
Київський Державний університет харчових технологій
Інженер-механік машинта та апаратів харчової промисловості
Київ, 1997
Львівський технікум харчової промисловості;
Технік-механік машин і апаратів харчової промисловості
Львів, 1989
Володіє мовами
Англійська
базовий
Німецька
базовий
Польська
вільно
Російська
вільно
Українська
рідна
Додаткова інформація
Особисті риси
досвідчений користувач; працював з програмами "Спрут", "ФМС", "1С бухгалтерія 8.3 виробництво ", "CDM", "Qlik"
Водійське посвідчення
Водійські права категорії «В».
Особисті риси
Вмію організувати якісну роботу виробництва;
Отримав, маю і вміло застосовую в роботі:
- великий досвід роботи з персоналом та контролюючими органами;
- теоретичні та практичні знання в області харчового виробництва , проектування та запуск виробничих об'єктів будь-якої складності.
Енергійний,вимогливий,сильний організатор, легко сприймаю нове, охоче вчусь, стійкий до стресів, товариський за характером.
Права водія категорії «В» ( навики водіння з 1988р.), закордонний паспорт.
Захоплення та інтереси
- бронетехніка Другої Світової війни;
- кінологія (молоси,мастифи).
Мета
Здобуття посади завідуючого виробництвом в компаніях харчової промисловості
Юрій
Юрій
Завідуючий виробництвом
Львів
Готовий переїхати: Інші країни
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 2 тижні тому