Работал в 4 компаниях   13 лет 4 месяца

Недвижимость и Девелопмент, Негосударственные организации / NGO, Банки

Технический директор, головний інженер

Укр трейд бизнес ТОВ

Недвижимость и Девелопмент

6 лет

09.2018 - по настоящее время

Досягнення за період роботи - безперебійна робота офісного центру 2600кв.м. та виробничої бази 600кв.м. при форс-мажорних обставинах.Підтримання роботи та життезабезпечення офісного центру 2600кв.м. та філіалу 600кв.м. керівництво роботою персоналу 5 чол, робота с аутсорсенговими компаниями, підтримка роботи обладнання (вентиляція, кондиціонери, опалення, водопостачання,водовідведення, електропостачання та електрообладнання, автомобілі 4 шт., робота з СТО, страховими, будівельні роботи. Робота на виробничій базі з орендараями, допомога у запуску бізнес-проектів: склад, СТО та виробничі площі.

Директор департамента забезпечення

Ukraine International Chamber of Commerce

Негосударственные организации / NGO

2 года 11 месяцев

08.2015 - 07.2018

- створено робочу команду 10 чол, зменьшенно затрати на забезпечення офісного центру (1100кв.м.) на 20% за рахунок аутсорсінгу.

Контроль за роботою та станом автотранспорту 15 авто, контроль та обробка дорожніх листів, залишок та витрата палива, розрахунок норм витрати, проходження мед.оглядів водіями, складання графіків відпусток та чергувань, розрахунок переробки робочої години, інструктажі з техніки безпеки та правил дорожнього руху, підбір персоналу), ремонт та робота з підрядниками, господарське забезпечення, охорона праці.

Робота з базами данних, робота з договорами та виконання їх умов, списання ТМЦ, розрахунки використання енергоносіїв, регламентні роботи на обладнанні, дрібний ремонт своїми силами.

Начальник транспортного відділу

Банк "БРТ"

Банки

1 год 7 месяцев

09.2012 - 04.2014

-створення автотранспортного підрозділу у структурі Банку, розроблено положення та посадові інструкції, запроваджено картки обліку витрат на кожний автомобіль, запроваджено диспетчеризацію службового та орендованого автотранспорту.

Обов"язкиї:-Створення автотранспортного підрозділу банку:- управління персоналом у головному офісі та відділеннях 137 чол., 150 автомобілів-розроблено положення та посадові інструкції,-запроваджено диспетчеризацію службового та орендованого автотранспорту,-матеріально-технічне та господарське забезпечення автопарку, оформлення дозволів, централізовані закупівлі автопарку, контроль виконання договорів;-забезпечення ПММ автопарку, дизель-генераторів;-робота зі СТО та страховими компаніями, автодилерами;-Ведення страхових подій;-купівля, реєстрація, взаємодія з гос.органами;-формування бюджету;-планування, контроль виконання філіями бюджетів;-стандартизація та регламентація розрахунків витрат з транспорту та інших статей витрат (паливо, ПММ, запчастини, експлуатаційні витрати);-розробка проекту бюджету, аналіз та контроль виконання;-підготовка бухгалтерської звітності за формами (списання Ос та МШП, рух ПММ, запчастин, пробіг, АКБ, гума, генератори у філіях, стоянки) звіти про витрати, підтвердження заявок на ремонт, купівлю товарів/послуг;-Контроль за системою обліку витрат на транспорті;-Обчислення економічної доцільності запровадження терміну окупності проектів департаменту;-Розрахунок переробки робочої години співробітниками,-планування, контроль виконання філіями бюджетних показників витрат за статтями видатків;-стандартизація та регламентація розрахунків витрат з транспорту та інших статей витрат (паливо, ПММ, запчастини, експлуатаційні витрати);-підготовка бухгалтерської звітності за формами (списання Ос та МШП, рух ПММ, запчастин, пробіг, АКБ, гума, генератори у філіях, стоянки) звіти про витрати, підтвердження заявок на ремонт, купівлю товарів/послуг;-Контроль за системою обліку витрат на транспорті;-Обчислення економічної доцільності запровадження терміну окупності проектів департаменту;-Розрахунок переробки робочої години

Керівник транспортного відділу

UniCreditBank-УКРСОЦБАНК

Банки

2 года 5 месяцев

05.2009 - 10.2011

централізовано автопарк банку на 7 філій, централізовано закупівлю ПММ за системою банку (економія за 2010р. 40% бюджету ПММ), введено централізований контроль з ремонтів та закупівель для автопарку (економія за 2010 р. 35% бюджету), було перереєстровано автопарк банку з АКБ на ПАТ, впровадження послуги GPS на транспорті, 2011р. розроблено та впроваджено програму заміни зношених службових автомобілів заставними (економія 50% бюджету на купівлю нових та зменшення кількості заставного майна банку), 2010-2011р. продано 95шт. службових автомобілів виведених з експлуатації, знижено аварійність автопарком на 45%.

Обов'язки: керівництво автопарком банку 450 автомобілів у головному офісі та регіональних підрозділах;централізація та управління політикою закупівлі для автопарку банку, контроль виконання постачальниками зобов'язань за договорами, розробка, підготовка та контроль виконання наказів, інструкцій, розпоряджень з логістики банку;централізація забезпечення ПММ автопарку, генераторів, котелень банкуматеріально-технічне та господарське забезпечення автопарку, оформлення дозвільної документації на інкасаторські автомобілі;ведення карток затрат на автомобілі (паливо, ТО, ремонти, гума, акумулятори, страхові випадки), контроль виконання ТО та ремонтів, сезонна заміна гумискладання бюджету (ПК Hyperion) за направленням логістики (транспортного забезпечення) банку, контроль його використання, візування заявок на платежі (ПК SAP);списання ПММ та рознесення витрат за бухгалтерськими рахунками, розрахунки платежів (ПК RInvest);підготовка звітів з логістики та забезпечення банку;підготовка технічних завдань для тендерного комітету та закупівля основних засобів\послуг за напрямом забезпечення (транспорт, інкасація, забезпечення);участь у впровадженні програмного комплексу SAP (Головний офіс та філії);контроль оплат з операційної діяльності, візування та узгодження всіх витрат на автотранспорт (власник бюджету за напрямом логістика), організація процесів моніторингу, з метою економії коштів компанії на утримання автотранспорту (ПК RInvest. SAP);керівництво комісією з об'єднання автопарків ПАТ «Укрсоцбанк» та UniCreditBank Українарозробка, впровадження та виконання програми використання службового транспорту працівниками банку;запровадження послуги таксі для працівників та контроль використання за системою банку;виведення автотранспорту з експлуатації, підготовка його до продажу, продаж автомобілів;

Ключевая информация

  • Досвід аналізу витрат та мінімізації в процесі експлуатації автотранспорту, аналітик з транспорту та фінансів;досвід застосування на великому підприємстві програми SAP;досвід створення транспортного підрозділу для підприємства;оптимізація та мінімізація витрат на автотранспорт, логістику;підготовка бюджетів інвестицій та витрат на автотранспорт, логістику, інкасацію, контроль їх виконання;досвід керування великим автопарком понад 450 од.;виведення транспорту в аутсорсингзнання бухгалтерської звітності, бюджетування, управлінського звіту, робота з великими масивами даних- 2008р.р. представник Кіпрської авіаційної компанії в Україні;-Посвідчення водія „ВС”;2008 р. грамота мера м. Києва, 2016 р. грамота Державної регуляторної служби України, 2023 відзнака "За сприяння обороні Києва".

Учился в 3 заведениях

НАУ

Логістика

Київ, 2016

МАУП

Економіка підприємства, фінанcовий менеджмент

Київ, 2004

ВВАТУ

інженер-механнік, обслуговування, ремонт двигунів і планеру літака

Київ, 1991

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Русский

родной

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

3-я годовая Банковская конференция

Киев, 2013

Инкассация, специальное оборудование и инкассаторские автомобили.

Обучение работы с ПК SAP

Киев, 2011

UniCreditBank

Практика финансового контроллинга на предприятии

Киев, 2011

UniCredit Bank - агентство ТОТ

Дополнительная информация

Дополнительная информация

Дополнительное образование

2011- тренинг «Обучение работы в программе SAP»;

2011- тесты Global Job Model UniCreditGroup, происвоена квалификация Senior Professional;

2011 - семинар «Новый Налоговый кодекс»

2010 - АК «Киевэнерго» Учебный центр Курсы повышения квалификации по технике безопасности на производстве;

2008- СП «Украина Мерседес-Бенц» программы: 1С-Бухгалтерия, Логика, Мерседес EPCnet, WIS/ASRAnet, Крайслер DealerConnect;

2005- тренинг-семинар «Финансовая и коммерческая безопасность» Лондонская Коммерческая Криминальная Служба;

2001 - семинар «Условия Инкотермс» Международная Торговая Палата;

Компьютерные навыки

RInvest, SAP, ДЕЛО, Hyperion, ARM, PutList, 1С-Бухгалтерия, Логика, Мерседес EPCnet, WIS/ASRAnet, Крайслер DealerConnect

Володимир Вікторович

Начальник транспортного відділу, забезпечення

Киев

54 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 5 часов назад