Работал в 1 компании 10 месяцев
Торговля розничная / Retail
Керівник мясного виробництва
Название компании скрыто
Торговля розничная / Retail
9 месяцев
03.2024 - по настоящее время
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Планування та організація роботи працівників.
- Відповідаю за замовлення сировини на підприємство.
- Виконання усіх показників підприємства.
- Контроль якості обвалювання сировини а саме яловичини і свинини.
- Контроль нарізки стейків Dry Age/ Wagu/ Angus/.
- Уміння поставити відповідні задачі кожному працівнику щоб виконати певний обсяг роботи.
- Постійно навчаюсь і хочу розвиватись у більш розвинутих компаній у сфері виготовлення мясної продукції
Учился в 1 заведении
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З.Гжицького
Харчові технології та біотехнології
Львів, 2024
Дополнительная информация
Свій розділ
Карєру починав з обвалювальника мяса, вмію обвалювати різноманітну сировину( яловичина, телятина, свинина, баранина).
Вмію виготовляти різноманітні напів фабрикати.
Знаю різноманітні технологічні процеси виготовлення напів фабрикатів.
Володію компютером.
Працював на різноманітному обладнані мясної промисловості.
Анонимный соискатель
Технолог Мясного виробництва
Львов
Активно ищет работу
полная занятость, проектная работа
Характер работы: посменная работа, в офисе/на месте
Обновлено 1 день назад