Працював в 1 компанії 10 місяців
Торгівля роздрібна / Retail
Керівник мясного виробництва
Назву компанії приховано
Торгівля роздрібна / Retail
9 місяців
03.2024 - до теперішнього часу
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Планування та організація роботи працівників.
- Відповідаю за замовлення сировини на підприємство.
- Виконання усіх показників підприємства.
- Контроль якості обвалювання сировини а саме яловичини і свинини.
- Контроль нарізки стейків Dry Age/ Wagu/ Angus/.
- Уміння поставити відповідні задачі кожному працівнику щоб виконати певний обсяг роботи.
- Постійно навчаюсь і хочу розвиватись у більш розвинутих компаній у сфері виготовлення мясної продукції
Навчався в 1 закладі
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З.Гжицького
Харчові технології та біотехнології
Львів, 2024
Додаткова інформація
Свій розділ
Карєру починав з обвалювальника мяса, вмію обвалювати різноманітну сировину( яловичина, телятина, свинина, баранина).
Вмію виготовляти різноманітні напів фабрикати.
Знаю різноманітні технологічні процеси виготовлення напів фабрикатів.
Володію компютером.
Працював на різноманітному обладнані мясної промисловості.
Анонімний пошукач
Технолог Мясного виробництва
Львів
Активно шукає роботу
повна зайнятість, проектна робота
Характер роботи: позмінна робота, в офісі/на місці
Оновлено 1 день тому