Работала в 5 компаниях   19 лет 1 месяц

Промышленность и Производство, FMCG

Завідувач виробництвом

ТОВ Хутір на околиці

Промышленность и Производство

5 месяцев

06.2024 - 11.2024

Організація роботи всього виробничого процесу на підприємстві, прорахунки сировини,складання виробничих програм для всіх цехів на виробництві,ведення технологічних журналів,аналіз всих робочих процесів та прорахунок виходів.

Технолог молочної промисловості

ФГ Ромашка

Промышленность и Производство

1 месяц

03.2024 - 04.2024

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів

Начальник зміни

Малороганський молокозавод

FMCG

7 месяцев

08.2023 - 03.2024

  • Керівництво та координація роботи зміни
  • Контроль за виконанням планів та завдань
  • Підготовка звітності та аналітики
  • Ведення облікової документації
  • Взаємодія з іншими відділами компанії
  • Розв'язання конфліктних ситуацій
  • Моніторинг ефективності роботи зміни
  • Контроль за дотриманням правил техніки безпеки

Майстер ікорного цеху та цеху холодного і гарячого копчення та в'ялення риби

Юніверсал Фіш Компані

Промышленность и Производство

1 год 6 месяцев

06.2021 - 12.2022

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням

Майстер творожного цеху та маслоцеху

Куп'янський молочноконсервний комбінат

Промышленность и Производство

16 лет 1 месяц

04.2005 - 05.2021

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Ключевая информация

  • Здатність до прийняття рішень
  • Адаптивність до змін
  • Командна робота
  • Критичне мислення
  • Організаційні здібності
  • Харчова освіта
  • Досвід роботи на харчових підприємствах

Училась в 1 заведении

Київський національний університет харчових технологій

Харчова інженерія

Київ, 2005

Владеет языками

Украинский

базовый

Курсы, тренинги, сертификаты

Проходила курс навчання по ХАСПу на харчових підприємствах

Київ, 2024

Здобула знання по організації ХАСПу на харчових підприємствах .

Яна Миколаївна

Завідувач виробництвом, технолог.

Харьков

40 000 грн.

41 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 5 часов назад