Працювала в 5 компаніях   19 років 1 місяць

Промисловість та Виробництво, FMCG

Завідувач виробництвом

ТОВ Хутір на околиці

Промисловість та Виробництво

5 місяців

06.2024 - 11.2024

Організація роботи всього виробничого процесу на підприємстві, прорахунки сировини,складання виробничих програм для всіх цехів на виробництві,ведення технологічних журналів,аналіз всих робочих процесів та прорахунок виходів.

Технолог молочної промисловості

ФГ Ромашка

Промисловість та Виробництво

1 місяць

03.2024 - 04.2024

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів

Начальник зміни

Малороганський молокозавод

FMCG

7 місяців

08.2023 - 03.2024

  • Керівництво та координація роботи зміни
  • Контроль за виконанням планів та завдань
  • Підготовка звітності та аналітики
  • Ведення облікової документації
  • Взаємодія з іншими відділами компанії
  • Розв'язання конфліктних ситуацій
  • Моніторинг ефективності роботи зміни
  • Контроль за дотриманням правил техніки безпеки

Майстер ікорного цеху та цеху холодного і гарячого копчення та в'ялення риби

Юніверсал Фіш Компані

Промисловість та Виробництво

1 рік 6 місяців

06.2021 - 12.2022

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням

Майстер творожного цеху та маслоцеху

Куп'янський молочноконсервний комбінат

Промисловість та Виробництво

16 років 1 місяць

04.2005 - 05.2021

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Ключова інформація

  • Здатність до прийняття рішень
  • Адаптивність до змін
  • Командна робота
  • Критичне мислення
  • Організаційні здібності
  • Харчова освіта
  • Досвід роботи на харчових підприємствах

Навчалась в 1 закладі

Київський національний університет харчових технологій

Харчова інженерія

Київ, 2005

Володіє мовами

Українська

базовий

Курси, тренінги, сертифікати

Проходила курс навчання по ХАСПу на харчових підприємствах

Київ, 2024

Здобула знання по організації ХАСПу на харчових підприємствах .

Яна Миколаївна

Завідувач виробництвом, технолог.

Харків

40 000 грн.

41 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 години тому