Работал в 1 компании   -114 лет -9 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

адміністратор, офіціант,бармен

ресторан Рукола, Тісто сир і Тітка Белла,Портер паб, Стейк хаус ,ресторан Варенична Балувана Галя, This Півбар

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

11 лет 1 месяц

11.2013 - 01.1900

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок

Кирилл

Офіціант, бариста

Киев

31 год

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад