Працював в 1 компанії -114 років -9 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
адміністратор, офіціант,бармен
ресторан Рукола, Тісто сир і Тітка Белла,Портер паб, Стейк хаус ,ресторан Варенична Балувана Галя, This Півбар
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
11 років 1 місяць
11.2013 - 01.1900
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Адаптація до нових умов роботи
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
Кирилл
Кирилл
Офіціант, бариста
Київ
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому