Працював в 1 компанії   -114 років -9 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

адміністратор, офіціант,бармен

ресторан Рукола, Тісто сир і Тітка Белла,Портер паб, Стейк хаус ,ресторан Варенична Балувана Галя, This Півбар

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

11 років 1 місяць

11.2013 - 01.1900

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок

Кирилл

Офіціант, бариста

Київ

31 рік

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому