Работал в 1 компании   20 лет 2 месяца

Промышленность и Производство

Обвалювальник м'яса

fayn fish

Промышленность и Производство

20 лет 1 месяц

10.2001 - 11.2021

обробка м'яса риби • Планування та організація своєї роботи • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості • Постійне навчання та розвиток професійних навичок • Адаптація до нових умов роботи • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів • Дотримання корпоративної культури та цінностей • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Василь

Обвалювальник м'яса

Ужгород

30 000 $

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад