Работал в 1 компании 20 лет 2 месяца
Промышленность и Производство
Обвалювальник м'яса
fayn fish
Промышленность и Производство
20 лет 1 месяц
10.2001 - 11.2021
обробка м'яса риби
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Василь
Василь
Обвалювальник м'яса
Ужгород
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 2 дня назад