Працював в 1 компанії   20 років 2 місяці

Промисловість та Виробництво

Обвалювальник м'яса

fayn fish

Промисловість та Виробництво

20 років 1 місяць

10.2001 - 11.2021

обробка м'яса риби • Планування та організація своєї роботи • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості • Постійне навчання та розвиток професійних навичок • Адаптація до нових умов роботи • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів • Дотримання корпоративної культури та цінностей • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Василь

Обвалювальник м'яса

Ужгород

30 000 $

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому