Работала в 7 компаниях 5 лет 9 месяцев
Образование, Торговля розничная / Retail, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Вихователь
ТОВ Дитячий комплекс « МірОк»
Образование
6 месяцев
05.2024 - по настоящее время
- Планування та організація своєї роботи
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Нагляд та догляд за дітьми
- Проведення розвиваючих занять
- Співпраця з батьками та педагогічними колективами
- Моніторинг та оцінка розвитку дітей
- Організація дозвілля дітей
- Робота з інклюзивними дітьми
Помічник вихователя
ТОВ Дитячий садочок «МірОк»
Образование
1 год 11 месяцев
03.2019 - 02.2021
- Виконую встановленого режиму дня і сітки занять;
- Підготовка та організація до свят;
- Проведення дитячих розвиваючих ігор, конкурсів та свят для дітей;
- Маю індивідуальний підхід до кожної дитини та хист до творчості(малювання, ліплення, вироби дитячі будь з чого і тд.)
Продавець консультант
ФОП Устінов В.В.
Торговля розничная / Retail
5 месяцев
03.2020 - 08.2020
Старший кухар
ТОВ КАВА І КАВА
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
07.2018 - 12.2018
- Організація та контроль роботи кухонного персоналу
- Контроль якості приготування страв
- Планування та складання меню
- Закупівля та контроль запасів продуктів
- Дотримання санітарних і гігієнічних норм
- Комунікація з адміністрацією та обслуговуючим персоналом
Повар в дитячий садок
ТОВ Дитячий комплекс « МірОк»
Образование
1 год 3 месяца
12.2016 - 03.2018
- Приготування збалансованих страв відповідно до рекомендацій та вимог дитячого харчування.
- Складання меню з урахуванням харчових потреб і обмежень дітей, які мають алергії чи непереносимість певних продуктів.
- Дотримання норм і стандартів санітарної гігієни, систематичне прибирання робочих поверхонь та обладнання.
- Контроль за якістю і свіжістю продуктів, управління запасами та своєчасне замовлення інгредієнтів.
- Складання плану закупівель продуктів з урахуванням бюджету закладу.
- Співпраця з вихователями для врахування особливостей раціону дітей різного віку.
- Організація процесу приготування їжі, з урахуванням різноманітності страв і дотримання порційності для кожної вікової групи.
Кухар холодного цеху
ТОВ Новус Україна
Торговля розничная / Retail
8 месяцев
02.2016 - 10.2016
Кухар
ТОВ Гранд Менеджмент “Fairmont Grand Hotel Kyiv”
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
7 месяцев
07.2015 - 02.2016
- Дотримання рецептур та технологічних інструкцій
- Допомога у приготуванні їжі
- Допомога в обслуговуванні спеціальних заходів
- Підготовка інгредієнтів для страв
- Зберігання продуктів згідно з нормами
- Контроль за термінами придатності продукції
Ключевая информация
• Старанність
•Комунікабельність
•Вміння працювати в команді
•Стресостійкість
• Креативність
• 3D візуалізація
• Archicad
• 3ds max
• Sketchup
• AutoCad
• Revit
• Web-дизайн
Училась в 1 заведении
Київський національний торговельно-економічний університет
Кухар
Київ, 2016
Владеет языками
Английский
базовый
Русский
свободно
Украинский
родной
Курсы, тренинги, сертификаты
Дополнительная информация
Комп'ютерні навички
- Figma
- AutoCAD
- MS Excel
- R-Keeper
- MS Word
- Trello
- Adobe Photoshop
Тетяна
Тетяна
онлайн
Дизайнер інтер'єрів
Буча
Готов переехать: Киев, Ирпень
Активно ищет работу
полная занятость
Характер работы: стажировка / практика, удаленная работа
Обновлено 36 минут назад