Працювала в 7 компаніях 5 років 9 місяців
Освіта, Торгівля роздрібна / Retail, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Вихователь
ТОВ Дитячий комплекс « МірОк»
Освіта
6 місяців
05.2024 - до теперішнього часу
- Планування та організація своєї роботи
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Нагляд та догляд за дітьми
- Проведення розвиваючих занять
- Співпраця з батьками та педагогічними колективами
- Моніторинг та оцінка розвитку дітей
- Організація дозвілля дітей
- Робота з інклюзивними дітьми
Помічник вихователя
ТОВ Дитячий садочок «МірОк»
Освіта
1 рік 11 місяців
03.2019 - 02.2021
- Виконую встановленого режиму дня і сітки занять;
- Підготовка та організація до свят;
- Проведення дитячих розвиваючих ігор, конкурсів та свят для дітей;
- Маю індивідуальний підхід до кожної дитини та хист до творчості(малювання, ліплення, вироби дитячі будь з чого і тд.)
Продавець консультант
ФОП Устінов В.В.
Торгівля роздрібна / Retail
5 місяців
03.2020 - 08.2020
Старший кухар
ТОВ КАВА І КАВА
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
07.2018 - 12.2018
- Організація та контроль роботи кухонного персоналу
- Контроль якості приготування страв
- Планування та складання меню
- Закупівля та контроль запасів продуктів
- Дотримання санітарних і гігієнічних норм
- Комунікація з адміністрацією та обслуговуючим персоналом
Повар в дитячий садок
ТОВ Дитячий комплекс « МірОк»
Освіта
1 рік 3 місяці
12.2016 - 03.2018
- Приготування збалансованих страв відповідно до рекомендацій та вимог дитячого харчування.
- Складання меню з урахуванням харчових потреб і обмежень дітей, які мають алергії чи непереносимість певних продуктів.
- Дотримання норм і стандартів санітарної гігієни, систематичне прибирання робочих поверхонь та обладнання.
- Контроль за якістю і свіжістю продуктів, управління запасами та своєчасне замовлення інгредієнтів.
- Складання плану закупівель продуктів з урахуванням бюджету закладу.
- Співпраця з вихователями для врахування особливостей раціону дітей різного віку.
- Організація процесу приготування їжі, з урахуванням різноманітності страв і дотримання порційності для кожної вікової групи.
Кухар холодного цеху
ТОВ Новус Україна
Торгівля роздрібна / Retail
8 місяців
02.2016 - 10.2016
Кухар
ТОВ Гранд Менеджмент “Fairmont Grand Hotel Kyiv”
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
07.2015 - 02.2016
- Дотримання рецептур та технологічних інструкцій
- Допомога у приготуванні їжі
- Допомога в обслуговуванні спеціальних заходів
- Підготовка інгредієнтів для страв
- Зберігання продуктів згідно з нормами
- Контроль за термінами придатності продукції
Ключова інформація
- Здатність до навчання
- Старанність
- Комунікабельність
- Вміння працювати в команді
- Стресостійкість
Навчалась в 1 закладі
Київський національний торговельно-економічний університет
Кухар
Київ, 2016
Володіє мовами
Англійська
базовий
Російська
вільно
Українська
рідна
Курси, тренінги, сертифікати
Додаткова інформація
Комп'ютерні навички
- Figma
- AutoCAD
- MS Excel
- R-Keeper
- MS Word
- Trello
- Adobe Photoshop
Тетяна
Тетяна
Дизайнер інтер'єрів
Буча
Готовий переїхати: Київ, Ірпінь
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Характер роботи: стажування / практика, віддалена робота
Оновлено 9 годин тому