Работал в 1 компании   2 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Кухар сушист

Sushi Master

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 месяц

10.2024 - 11.2024

• Приготування суші
• Приготування сашимі та інших японських страв
• Дотримання рецептур та стандартів приготування
• Підтримання якості та свіжості продуктів
• Організація робочого місця та дотримання чистоти
• Демонстрація вмінь у приготуванні страв перед гостями
• Участь у розробці нових страв і меню
• Ведення інвентаризації продуктів
• Контроль за процесом приготування страв
• Закупівля необхідних інгредієнтів

Ключевая информация

Стресостійкість
Самостійність
Організованість

Микола

Оператор з прийому замовлень

Ирпень

25 000 грн.

20 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад