Працював в 1 компанії 2 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Кухар сушист
Sushi Master
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 місяць
10.2024 - 11.2024
• Приготування суші
• Приготування сашимі та інших японських страв
• Дотримання рецептур та стандартів приготування
• Підтримання якості та свіжості продуктів
• Організація робочого місця та дотримання чистоти
• Демонстрація вмінь у приготуванні страв перед гостями
• Участь у розробці нових страв і меню
• Ведення інвентаризації продуктів
• Контроль за процесом приготування страв
• Закупівля необхідних інгредієнтів
• Приготування сашимі та інших японських страв
• Дотримання рецептур та стандартів приготування
• Підтримання якості та свіжості продуктів
• Організація робочого місця та дотримання чистоти
• Демонстрація вмінь у приготуванні страв перед гостями
• Участь у розробці нових страв і меню
• Ведення інвентаризації продуктів
• Контроль за процесом приготування страв
• Закупівля необхідних інгредієнтів
Ключова інформація
Стресостійкість
Самостійність
Організованість
Самостійність
Організованість
Микола
Микола
Оператор з прийому замовлень
Ірпінь
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому