Працював в 1 компанії   2 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Кухар сушист

Sushi Master

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 місяць

10.2024 - 11.2024

• Приготування суші
• Приготування сашимі та інших японських страв
• Дотримання рецептур та стандартів приготування
• Підтримання якості та свіжості продуктів
• Організація робочого місця та дотримання чистоти
• Демонстрація вмінь у приготуванні страв перед гостями
• Участь у розробці нових страв і меню
• Ведення інвентаризації продуктів
• Контроль за процесом приготування страв
• Закупівля необхідних інгредієнтів

Ключова інформація

Стресостійкість
Самостійність
Організованість

Микола

Оператор з прийому замовлень

Ірпінь

25 000 грн.

20 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому