Работал в 8 компаниях 6 лет 9 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Су шеф
Аргентина Гриль
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
10 месяцев
01.2024 - 11.2024
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
Шеф, повар
Ресторан "букет котлет"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 месяца
11.2021 - 02.2022
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
Су, шеф
Ресторан "de canter"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 месяца
08.2021 - 11.2021
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
Шеф, повар
Ресторан "юnость"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
8 месяцев
12.2020 - 08.2021
Су, шеф
Кафе їzh
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 2 месяца
09.2019 - 11.2020
Повар горячего процесса
Кафе "zig zag"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
8 месяцев
01.2019 - 09.2019
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
Повар
Кафе "la cantina"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
7 месяцев
09.2013 - 04.2014
Повар, пиццайоло
Ресторан "мафия"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 9 месяцев
03.2010 - 12.2011
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
Ключевая информация
Здатність до прийняття рішень
Проактивний підхід
Учился в 1 заведении
Киевский национальный экономический университет имени в. Гетьмана
"управление персоналом, социология и психология"
Київ, 2020
Владеет языками
Украинский
родной
Ігор Миколайович
Ігор Миколайович
Су шеф
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 1 день назад