Працював в 8 компаніях 6 років 9 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Су шеф
Аргентина Гриль
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
10 місяців
01.2024 - 11.2024
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
Шеф, повар
Ресторан "букет котлет"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
11.2021 - 02.2022
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
Су, шеф
Ресторан "de canter"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
08.2021 - 11.2021
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
Шеф, повар
Ресторан "юnость"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
12.2020 - 08.2021
Су, шеф
Кафе їzh
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 2 місяці
09.2019 - 11.2020
Повар горячего процесса
Кафе "zig zag"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
01.2019 - 09.2019
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
Повар
Кафе "la cantina"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
09.2013 - 04.2014
Повар, пиццайоло
Ресторан "мафия"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 9 місяців
03.2010 - 12.2011
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
Ключова інформація
Здатність до прийняття рішень
Проактивний підхід
Навчався в 1 закладі
Киевский национальный экономический университет имени в. Гетьмана
"управление персоналом, социология и психология"
Київ, 2020
Володіє мовами
Українська
рідна
Ігор Миколайович
Ігор Миколайович
Су шеф
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 2 дні тому