Працював в 8 компаніях   6 років 9 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Су шеф

Аргентина Гриль

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 місяців

01.2024 - 11.2024

• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації

Шеф, повар

Ресторан "букет котлет"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

11.2021 - 02.2022

• Планування та організація своєї роботи
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів

Су, шеф

Ресторан "de canter"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

08.2021 - 11.2021

• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Шеф, повар

Ресторан "юnость"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

12.2020 - 08.2021

Су, шеф

Кафе їzh

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 2 місяці

09.2019 - 11.2020

Повар горячего процесса

Кафе "zig zag"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

01.2019 - 09.2019

• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості

Повар

Кафе "la cantina"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 місяців

09.2013 - 04.2014

Приготовление пиццы по технологичным картам, контроль остатков продуктов на процессе, контроль за чистотой рабочего места

Повар, пиццайоло

Ресторан "мафия"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 9 місяців

03.2010 - 12.2011

• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Ключова інформація

Вміння швидко навчатися
Здатність до прийняття рішень
Проактивний підхід

Навчався в 1 закладі

Киевский национальный экономический университет имени в. Гетьмана

"управление персоналом, социология и психология"

Київ, 2020

Володіє мовами

Українська

рідна

Ігор Миколайович

Су шеф

Київ

45 000 грн.

36 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому