Работала в 6 компаниях 2 года 7 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, FMCG
Кухар холодного процесу
FryWay
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 месяц
09.2024 - 10.2024
• Підготовка інгредієнтів до приготування
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підготовка робочого місця та підтримання порядку
• Ведення облікової документації
• Взаємодія з іншими працівниками кухні
• Контроль за дотриманням термінів придатності продуктів
Пекар кондитер
Brussel
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
6 месяцев
03.2024 - 09.2024
• Дотримання рецептур та технологічних процесів
• Контроль за якістю продукції
• Підготовка сировини та інгредієнтів
• Оформлення готової продукції
• Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
• Ведення облікової документації
• Проведення інвентаризацій
• Дотримання санітарних норм та правил
• Участь у розробці нових рецептів
Кондитер
MUSSE, кондитерська
FMCG
1 месяц
01.2024 - 02.2024
• Контроль якості сировини та готової продукції
• Декорування та оформлення кондитерських виробів
• Розробка нових рецептур та меню
• Ведення технологічної документації
• Дотримання санітарних норм і правил
• Замовлення і контроль за наявністю необхідних інгредієнтів
• Підтримання чистоти на робочому місці
Кухар холодного процесу
Косатка, Кафе-бар
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 месяца
10.2023 - 01.2024
• Підготовка інгредієнтів до приготування
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підготовка робочого місця та підтримання порядку
• Ведення облікової документації
• Взаємодія з іншими працівниками кухні
• Контроль за дотриманням термінів придатності продуктів
Кухар холодного процесу
Прага
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 месяца
05.2023 - 09.2023
• Підготовка інгредієнтів до приготування
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підготовка робочого місця та підтримання порядку
• Ведення облікової документації
• Взаємодія з іншими працівниками кухні
• Контроль за дотриманням термінів придатності продуктів
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
Шеф кондитер
Каштан
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
10 месяцев
06.2021 - 04.2022
• Контроль якості сировини та готової продукції
• Декорування та оформлення кондитерських виробів
• Розробка нових рецептур та меню
• Ведення технологічної документації
• Дотримання санітарних норм і правил
• Розробка та впровадження кондитерських рецептів
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кондитерських виробів
• Управління інгредієнтами та сировиною для кондитерських виробів
• Ведення документації та звітності про виробництво кондитерських виробів
• Навчання та підтримка персоналу з питань кондитерства
• Розробка нових кондитерських виробів та технологічних процесів
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм у кондитерському виробництві
Ключевая информация
• Вміння швидко навчатися
• Здатність до прийняття рішень
• Креативність
• Міжкультурна компетентність
• Пунктуальність
• Гарний гумор
• Адаптивність
• Соціальна адаптованість
• Екстравертність
• Охайність
• Чистоплотність
• Ввічливість
• Доброзичливість
• Неконфліктність
• Прямота у висловленні власної думки
Училась в 1 заведении
Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Психологія
Київ, 2023
Владеет языками
Английский
продвинутый
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Русский
родной
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Украинский
родной
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Дополнительная информация
Захоплення та інтереси
Єлизавета Юріївна
Єлизавета Юріївна
Кондитер/кухар
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 1 день назад