Работала в 5 компаниях   8 лет 4 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

керуюча закладом

Rak i burger

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 5 месяцев

02.2021 - 07.2024

- Створення затишної атмосфери у закладі - Розвиток концепції, запровадження корпоративної культури і їх вдосконалення - Набір і навчання працівників зали - Керування технічними процесами - Слушне управління персоналом, у кількості 20 осіб, яке побудовано на справедливості - Вирішення штатних і позаштатних конфліктів - Заохочення персоналу до розвитку - Створення і розробка унікальної програми навчання, проведення тренінгів для офіціантів, хостес і адміністраторів - розробка і запровадження індивідуальних занять для працівників, за результатами тестувань, щоб кожен з робітників зали, не відставав від програми - Ведення соціальних мереж, гідне пропрацювання заперечливих відгуків - Організація і проведення заходів різних форматів, на повну посадку (близько 70 осіб) - Вирішення термінових штатних і позаштатних питань

адміністратор ресторану/ та готельно-ресторанного комплексу

Del Mar / Берлога

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года 5 месяцев

04.2018 - 09.2022

- Керування двоповерховим закладом на 150 посадочних місць - Участь у розробці і досконаленні сезонного меню - Підбір і навчання персоналу - Вирішення конфліктних ситуацій - Організація і проведення заходів - у закладі Del Mar, що знаходиться у курортному місті У готельно-ресторанному комплексі "Берлога" що знаходиться у м.Харків закривала додаткові обов'язки: - Ведення соц.мереж - Організація заходів і проведення банкетів Два заклади вказані в один часовий проміжок, бо замінювались один одним між двома сезонами

Адміністратор ресторану

Roll Club

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

10.2020 - 02.2021

- Контроль та організація роботи працівників зали - Налагодження стосунків між гостем і закладом - Замовлення, інвентаризація та контроль росходу непродовольчих товарів - Створення затишної атмосфери у закладі - Навчання офіціантів - Вирішення конфліктних ситуацій
  • Моніторинг фінансової діяльності ресторану

Кухар універсал

Місто

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

09.2017 - 03.2018

приготування страв холодному та гарячому процесах

помічник кухаря / кухар

прянощі і радощі ( колишній метрополь)

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 4 месяца

04.2016 - 08.2017

Моє перше місце роботи, яке стало натхненням у ції галузі Величезні об'єми роботи, були на користь відсутності мого досвіду прищепивши мені жагу до "запар", і вже за три місяці з помічника кухаря, я стала кухарем холодного процесу, а за півроку потому, впевнено стояла на гарячому процесі.

Ключевая информация

Що робить сервіс-тренер у закладі?
- Приходить на знайомство із закладом як таємний гість
- Проводить індивідуальні інтерв'ю з кожним працівником
- Розробляє індивідуальну систему мотивації
- Вибудовує програму навчання згідно недопрацьованих моментів
- Розробляє тестування для подальших індивідуальних занять
- Складає персональний service - book для вашого ресторану, щоб ваш колектив став по-справжньому дружньою командою, яку об'єднують ідеї і концепт
І решта цікавих доповнень які можна побачити в моєму інстаграмі
Я розробила найсучашнішу програму навчання для всіх працівників зали, яка побудована на вивченні психотипів споживача, визначені і закритті їх потреб, БЕЗ дратування і вигоряння персоналу. Також запровадження цієї програми усуває внутрішні конфлікти, розкриває потенціал робітників, і об'єднує всіх однією метою розвитку.
Задоволені працівники = успішний та прогресуючий ресторан.

Дополнительная информация

Захоплення та інтереси

https://www.instagram.com/lana.volskaya?igsh=eDM1bWt5cDB5aDl2

Світлана Сергіївна

сервіс-тренер ресторану

Харьков

30 000 грн.

25 лет

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Обновлено 1 месяц назад