Работал в 1 компании   3 года 9 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Шеф кухар

Salalat, Салатерія

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 8 месяцев

03.2021 - по настоящее время

  • Планування та організація роботи кухні
  • Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
  • Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
  • Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
  • Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
  • Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
  • Учился в 1 заведении

    Національний університет харчових технологій

    181.Харчові технології

    Київ, 2023

    Олег

    Помічник технолога

    Киев

    24 года

    полная занятость

    Обновлено 1 месяц назад