Працював в 1 компанії   3 роки 9 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф кухар

Salalat, Салатерія

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 8 місяців

03.2021 - до теперішнього часу

  • Планування та організація роботи кухні
  • Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
  • Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
  • Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
  • Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
  • Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
  • Навчався в 1 закладі

    Національний університет харчових технологій

    181.Харчові технології

    Київ, 2023

    Олег

    Помічник технолога

    Київ

    24 роки

    повна зайнятість

    Оновлено 1 місяць тому