Работал в 2 компаниях   1 год 10 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Піцмайстер

restaurant Arlette

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

02.2024 - 08.2024

• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Планування та організація своєї роботи
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Бармен офіціант

restaurant Arlette

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 9 месяцев

11.2022 - 08.2024

• Обслуговування гостей у закладі
• Підтримання чистоти на робочому місці
• Знання меню та рекомендація напоїв
• Проведення інвентаризації
• Дотримання стандартів обслуговування

Ключевая информация

• Клієнтоорієнтованість
• Комунікативні навички
• Швидкість
• Уважність
• Креативність

Учился в 1 заведении

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

Факультет Менеджменту та Маркетингу

Київ, 2027

Владеет языками

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Ігор Олександрович

Бармен офіціант

Киев

19 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад