Працював в 2 компаніях   1 рік 10 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Піцмайстер

restaurant Arlette

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

02.2024 - 08.2024

• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Планування та організація своєї роботи
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Бармен офіціант

restaurant Arlette

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 9 місяців

11.2022 - 08.2024

• Обслуговування гостей у закладі
• Підтримання чистоти на робочому місці
• Знання меню та рекомендація напоїв
• Проведення інвентаризації
• Дотримання стандартів обслуговування

Ключова інформація

• Клієнтоорієнтованість
• Комунікативні навички
• Швидкість
• Уважність
• Креативність

Навчався в 1 закладі

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

Факультет Менеджменту та Маркетингу

Київ, 2027

Володіє мовами

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Ігор Олександрович

Бармен офіціант

Київ

19 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому