Работала в 2 компаниях   21 год 11 месяцев

Образование

доцент кафедри митної справи та товарознавства

Державний податковий університет

Образование

11 лет 1 месяц

09.2013 - по настоящее время

  • Планування та організація своєї роботи
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • доцент кафедри менеджменту організацій

    Київський економічний інститут менеджменту

    Образование

    10 лет 8 месяцев

    12.2002 - 08.2013

  • Планування та організація своєї роботи
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Ключевая информация

    М’які навички (Soft Skills):

    • комунікація та вирішення конфліктних ситуацій – виконання обов’язків заступника завідувача кафедри з наукової роботи, куратора студентських груп, підтримка комунікацій з батьками студентів;
    • професійне ставлення до колег;
    • створення сприятливого середовища для навчання – забезпечую викладання навчальних курсів «Технічне регулювання», «Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів», «Інструментальні методи досліджень та сенсорний аналіз», «Системи промислових технологій в галузях економіки», «Студії безпеки та захисту» як в офлайн, так і в онлайн-форматі з використанням Zoom, Google Meet;
    • навички наставника – керівництво підготовкою студентських наукових робіт;
    • публічні виступи – проведення лекцій, участь в науково-комунікативних заходах;
    • робота в команді – успішне проходження процедури акредитації освітніх програм (2024);
    • організація науково-комунікативних заходів – семінари, круглі столи, конференції;
    • відповідальність, працьовитість, організованість – автор 3-х навчальних посібників за 2018-2023 рр. ;
    • вміння грамотно та логічно висловлювати свою думку – проведення лекцій, підготовка наукових публікацій.

    Тверді навички (Hard Skills):

    • пошук, опрацювання й структурування великих обсягів інформації – подання матеріалів у зручній для сприйняття формі;використання дистанційних технологій комунікації – Zoom, Google Meet;
    • знання основних характеристик непродовольчих товарів, їх споживних властивостей, особливостей формування асортименту, способів ідентифікації та вимог до якості;знання основ класифікації та кодування товарів, методів дослідження товарів, споживних властивостей товарів;
    • аналіз відповідності якості та безпечності товарів вимогам вітчизняного та міжнародного законодавства;
    • аналіз відповідності маркування вимогам законодавства;
    • робота з нормативно-технічною документацією;
    • пошук та підбір методик визначення показників;
    • планування, підготовка та проведення експериментальних фізико-хімічних досліджень;
    • аналіз закономірностей та зв’язків між галузями національної економіки;
    • аналіз результатів досліджень та формулювання висновків.

    Училась в 1 заведении

    Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

    хімічна технологія неорганічних речовин, кваліфікація – інженер хімік-технолог

    Київ, 1994

    Владеет языками

    Немецкий

    базовый

    Украинский

    родной

    Может проходить собеседование на этом языке

    Может проходить собеседование на этом языке

    Курсы, тренинги, сертификаты

    Сила соціальних медіа у професійному розвитку представників університетів: персональний бренд, інструменти для освітніх продуктів, просування цінностей сталого розвитку, Фундація Зофії Заменгоф

    м. Варшава, 2024

    Гігієна і санітарія працівників сфери громадського харчування, Навчальний центр PROFI CLUB

    2023

    Маркування харчових продуктів – інформованість споживача та відповідальність виробника, Навчальний центр PROFI CLUB

    2023

    Безпечність харчових продуктів – законодавчі вимоги та система НАССР, Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій

    2022

    Інноваційні освітні технології: європейський досвід та його впровадження в підготовку фахівців з економіки та управління, Балтійський науково-дослідний інститут проблем трансформації економічного простору

    м. Рига, Латвійська Республіка, 2022

    Дополнительная информация

    Комп'ютерні навички

    Впевнений користувач MS Office (Word, Excel, PowerPoint); робота з Google Docs, Google Forms; робота з онлайн-інструментом графічного дизайну Canva; соціальні мережі (Facebook, Instagram), сервіси для проведення відеоконференцій (Zoom, Google Meet)

    Ірина

    Фахівець у сфері освіти, фахівець з якості

    Киев

    58 лет

    Активно ищет работу

    полная занятость

    Обновлено 15 часов назад