Работал в 9 компаниях   12 лет 9 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Шеф кухар

Винград, Рестобар

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 5 месяцев

04.2023 - 09.2024

Регулювання усіх процесів, досягнення единого смаку у стравах, повний контроль кухні і закупівлі продуктів. Навчаю кухарів вдосконалювати смак страв з натуральними спеціями і підсилювачами, працюємо з різними напрямками і кухнями світу, проводили вечори гастрономічної кухні і вина. За час роботи, стали кращим закладом міста. Створили командну роботу у закладі, об'єднали роботу колег кухні і зала в єдиний колектив.

Шеф кухар

Реберня "Fire meat"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

9 месяцев

05.2022 - 02.2023

Відкриття реберні з 0. Розроблення меню для закладу під відкриття і з подальшим аналізом і заміною страв, пошук постачальників і налаштування зворотнього зв'язку, навчання кухарів для командної роботи і швидкого приготування без втрати якості. Працюємо на відкритій кухні, тому зворотній зв'язок з колегами із залу і гостями тримаю постійно.

Шеф кухар

Volchek Catering

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

12.2020 - 01.2022

Підготовка продуктів, кухонне начиння, страв напівфабрикатів та контроль виконання всіх процесів для комфортного виїзду ресторану кейтрингу. Робота на майданчиках з кухарями всіх напрямків, розміщення кухні з 0 для комфорту приготування банкету, викладення та оформлення страв, контроль виконання поставленого завдання, взаємодія зі співробітниками зали, таймінг віддачі всіх страв. Управління понад 30 співробітниками.

Шеф кухар

ресторан "Петров-Водкін"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 9 месяцев

02.2019 - 11.2020

Безпосередня участь у відкритті ресторану з 0. Спільна підготовка роботи кухні закладу з бренд-шефом, Потьомкіним Станіславом. Створення, складання та опрацювання меню разом із шефом. Контроль на віддачі страв, допомога кухарям у піковий час роботи ресторану на всіх станціях кухні. Управління та спільний контроль понад 12 співробітників кухні. Навчання та майстер-класи з працівниками зали, для максимального знання страв та технологій їх приготування. Участь в інвентаризації та генеральному прибиранні.

Су шеф

Устричний рестобар "Seafood bar"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

09.2018 - 01.2019

Контроль всіх морепродуктів на якість та свіжість, робота в залі на відкритій кухні. Контроль віддачі молюсків та інших морських гадів. Перевірка на свіжість червоної та чорної ікри щоранку. У період мого приходу навчав персонал у швидкій та акуратній роботі з устрицями, що дало скоротити списання та псування на 35-40%, а кухарям менше травмувати руки в моменти великих замовлень. Працюючи на відкритій кухні, постійно контактував з гостями, розповідаючи, показуючи та описуючи всю роботу з живими морськими мешканцями у нашому закладі. У січні був переведений бренд шефом, Потьомкіним Станіславом, до нового ресторану "Петров-водкин".

Шеф кухар

ресторан Португальської кухні "Port wine"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

03.2018 - 09.2018

Освоював португальську кухню. Набір та навчання персоналу. Пошук нових постачальників. Зміна обладнання кухні на більш сучасне. Участь у проведенні винних вечорів із супроводжуючими стравами. Участь у брифінгу та навчанні співробітників залу для покращення сервісу. Спілкування з гостями, подання та оновлення меню ресторану.

Шеф кухар

ресторан "Охотничий клуб"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

06.2017 - 01.2018

Часткова заміна лінійного персоналу, сушефа та старших зміни через профнепридатність. Навчав роботі з дичиною: обробка, зберігання та приготування, чим зменшив відхід та кількість списання. Оновив меню, створював сезонні страви. Контролював підготовку, контроль та віддачу банкетів. Робота з ТТК та калькуляцією, контроль маркування, участь в інвентаризації. Індивідуальне приготування та подання страв для засновників ресторану та їх гостей. Пошук постачальників продуктів та закупівля дичини в сезон полювання близько тонни кожного виду, перевірка всіх довідок та якості м'яса. Участь у інвентаризації, створення та контроль журналів роботи. Мотивація персоналу, контроль чистоти, та тренінги з приготування страв серед працівників кухні і зали.

Старший кухар

ресторан "La perla fish house"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 2 месяца

04.2016 - 06.2017

Приготування всіх страв гарячого цеху. Допомога у холодному цеху ресторану, у години завантаження. Участь у заготівлі напівфабрикатів, контроль залишків продукції. Підтримка чистоти та участь в інвентаризації. Спільна робота із су-шефом на віддачі страв. Максимально точне відображення настанов і рецептів шеф-кухаря Станіслава Потьомкіна.

Кухар

ресторан "На Єлисейських полях"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года 7 месяцев

08.2011 - 03.2016

Починав заготівельником напівфабрикатів, чищення овочів та листя салату, за кілька місяців став помічником кухаря у гарячому цеху. З підвищенням рівня роботи у гарячому цеху до кухаря, перейшов у холодний та кондитерський цех. Здобувши знання всіх цехів, став на позицію старшого кухаря, був на віддачі разом із сушефом та шефом, працював у всіх цехах у міру їх завантаження.

Учился в 2 заведениях

Монастирищанський професійний ліцей

кухар-бармен

Монастирище, 2018

Східноєвропейський університет економіка та менеджменту

туризм

Черкаси, 2009

Роман

Шеф кухар

Киев

Готов переехать: Киев, Львов, Одесса

36 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 5 часов назад