Работала в 1 компании   4 года 1 месяц

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Бармен- офіціант

Багдад

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года

09.2020 - по настоящее время

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Також прибирання залів і миття посуду

Ключевая информация

  • Контроль якості сировини та готової продукції
  • Забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних норм
  • Розробка нових видів продукції
  • Розробка та впровадження технологічних процесів
  • Контроль за дотриманням рецептур та технологій
  • Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
  • Підготовка технологічної документації
  • Училась в 1 заведении

    Харківський торгово-економічний коледж

    Харків, 2016

    Курсы, тренинги, сертификаты

    Кондитер

    Харків, 2015

    Теорія по кондитерських виробах.

    Випікання різноманітних десертів.

    Оксана Іванівна

    Технолог харчового виробництва

    Богодухов

    15 000 грн.

    28 лет

    Активно ищет работу

    полная занятость, неполная занятость

    Обновлено 3 часа назад