Працювала в 1 компанії   4 роки 3 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Бармен- офіціант

Багдад

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 роки 2 місяці

09.2020 - до теперішнього часу

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Також прибирання залів і миття посуду

Ключова інформація

  • Контроль якості сировини та готової продукції
  • Забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних норм
  • Розробка нових видів продукції
  • Розробка та впровадження технологічних процесів
  • Контроль за дотриманням рецептур та технологій
  • Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
  • Підготовка технологічної документації
  • Навчалась в 1 закладі

    Харківський торгово-економічний коледж

    Харків, 2016

    Курси, тренінги, сертифікати

    Кондитер

    Харків, 2015

    Теорія по кондитерських виробах.

    Випікання різноманітних десертів.

    Оксана Іванівна

    Технолог харчового виробництва

    Богодухів

    15 000 грн.

    28 років

    Активно шукає роботу

    повна зайнятість, неповна зайнятість

    Оновлено 1 тиждень тому