Работала в 2 компаниях   6 лет 2 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Другое

сушист, холодний цех

Ред Лайн

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 6 месяцев

03.2020 - 09.2022

  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок

сушист

СушиВок

Другое

3 года 6 месяцев

04.2016 - 10.2019

  • Планування та організація своєї роботи
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей

Ключевая информация

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Училась в 1 заведении

Державний навчальний заклад "Ананьївський професійний аграрний ліцей"

кухар

Одеса, 2015

Дополнительная информация

Особисті якості

бажано працювати в Пересіпському районі
з графіком 3/3

Ольга Олександрівна

Сушист, помічник кухаря

Одесса

20 000 грн.

28 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад