Работала в 2 компаниях 6 лет 2 месяца
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Другое
сушист, холодний цех
Ред Лайн
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 6 месяцев
03.2020 - 09.2022
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Адаптація до нових умов роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
сушист
СушиВок
Другое
3 года 6 месяцев
04.2016 - 10.2019
- Планування та організація своєї роботи
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Адаптація до нових умов роботи
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
Ключевая информация
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
Училась в 1 заведении
Державний навчальний заклад "Ананьївський професійний аграрний ліцей"
кухар
Одеса, 2015
Дополнительная информация
Особисті якості
бажано працювати в Пересіпському районі
з графіком 3/3
з графіком 3/3
Ольга Олександрівна
Ольга Олександрівна
Сушист, помічник кухаря
Одесса
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад