Працювала в 2 компаніях 6 років 2 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Інше
сушист, холодний цех
Ред Лайн
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 6 місяців
03.2020 - 09.2022
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Адаптація до нових умов роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
сушист
СушиВок
Інше
3 роки 6 місяців
04.2016 - 10.2019
- Планування та організація своєї роботи
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Адаптація до нових умов роботи
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
Ключова інформація
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
Навчалась в 1 закладі
Державний навчальний заклад "Ананьївський професійний аграрний ліцей"
кухар
Одеса, 2015
Додаткова інформація
Особисті якості
бажано працювати в Пересіпському районі
з графіком 3/3
з графіком 3/3
Ольга Олександрівна
Ольга Олександрівна
Сушист, помічник кухаря
Одеса
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому