Працювала в 2 компаніях   6 років 2 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Інше

сушист, холодний цех

Ред Лайн

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 6 місяців

03.2020 - 09.2022

  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок

сушист

СушиВок

Інше

3 роки 6 місяців

04.2016 - 10.2019

  • Планування та організація своєї роботи
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей

Ключова інформація

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Навчалась в 1 закладі

Державний навчальний заклад "Ананьївський професійний аграрний ліцей"

кухар

Одеса, 2015

Додаткова інформація

Особисті якості

бажано працювати в Пересіпському районі
з графіком 3/3

Ольга Олександрівна

Сушист, помічник кухаря

Одеса

20 000 грн.

28 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому