Работал в 1 компании   1 год 2 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Шеф-кухар

Название компании скрыто

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

10.2023 - по настоящее время

Приготування страв,контролюю породок приміщення та роботи колег,роблю закупки та переоблік,навчаю стажерів стандартам компанії та основам приготування страв

  • Організація та навчання кулінарного персоналу
  • Контроль якості та відповідність стандартам готельно-ресторанного господарства
  • Планування та контроль виробництва та реалізації кулінарної продукції
  • Керівництво та організація роботи кухні ресторану або готелю
  • Постійне вдосконалення та підвищення професійних навичок кулінарного персоналу
  • Вивчення та впровадження нових кулінарних тенденцій та методів приготування
  • Ключевая информация

  • Приготування суші та інших страв японської кухні
  • Забезпечення високих стандартів якості приготування
  • Контроль за наявністю та якістю продуктів
  • Дотримання санітарних норм та правил гігієни
  • Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
  • Оформлення страв та подача їх клієнтам
  • Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами
  • Анонимный соискатель

    Сушист

    Ивано-Франковск

    26 лет

    полная занятость

    Обновлено 2 месяца назад