Працював в 1 компанії   1 рік 2 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф-кухар

Назву компанії приховано

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

10.2023 - до теперішнього часу

Приготування страв,контролюю породок приміщення та роботи колег,роблю закупки та переоблік,навчаю стажерів стандартам компанії та основам приготування страв

  • Організація та навчання кулінарного персоналу
  • Контроль якості та відповідність стандартам готельно-ресторанного господарства
  • Планування та контроль виробництва та реалізації кулінарної продукції
  • Керівництво та організація роботи кухні ресторану або готелю
  • Постійне вдосконалення та підвищення професійних навичок кулінарного персоналу
  • Вивчення та впровадження нових кулінарних тенденцій та методів приготування
  • Ключова інформація

  • Приготування суші та інших страв японської кухні
  • Забезпечення високих стандартів якості приготування
  • Контроль за наявністю та якістю продуктів
  • Дотримання санітарних норм та правил гігієни
  • Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
  • Оформлення страв та подача їх клієнтам
  • Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами
  • Анонімний пошукач

    Сушист

    Івано-Франківськ

    26 років

    повна зайнятість

    Оновлено 2 місяці тому