Работал в 2 компаниях   1 год 3 месяца

Другое, Транспорт и Логистика

Офіціант-бармен

Maximus Rest

Другое

6 месяцев

02.2024 - 08.2024

  • Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
  • Обслуговування клієнтів та прийом замовлень
  • Консультування клієнтів щодо асортименту
  • Робота з касовим апаратом та проведення розрахунків
  • Приготування та подача напоїв
  • Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами
  • фахівець (приймальник)

    Нова пошта

    Транспорт и Логистика

    7 месяцев

    06.2023 - 01.2024

    Маю піврічний досвід роботи на відділенні Нової Пошти, обслуговуванні клієнтів.

    Ключевая информация

    Добре володію програмами для монтування відео: Adobe premiere Pro, Sony Vegas Pro, CapCut, трохи DaVinchi Resolve. Володію Adobe Photoshop, трохи Illustrator. Займаюсь озвучкою / дублюванням. Маю непоганий голос та два хороших мікрофони. Умію писати вірші та тексти для пісень. Записую демо версії. Із моїх плюсів: люблю проявляти творчість, швидко навчаюсь, гарно комунікую з людьми (адже маю рік досвіду з попередніх робіт). Люблю вивчати щось нове.

    В наявності потужний пк:

    • ryzen 5 5500
    • geforce 4060
    • 32 ram
    • 1000hdd
    • 1000ssd

    Учился в 1 заведении

    ЛНТУ

    ІПЗ

    Луцьк, 2025

    Владеет языками

    Английский

    средний

    Украинский

    свободно

    Курсы, тренинги, сертификаты

    Genius Space

    Луцьк, 2023

    Web - програмування

    Дополнительная информация

    Захоплення та інтереси

    Мене звати Ярослав Мартинчук. Ще в шкільні часи я помічав, що мене тягне більше до чогось творчого. Математику я прекрасно розумів, але замість того, аби вчити формули, я ховався від вчителя та малював власні комікси. З друзями ми постійно знімали якісь відео, чи були то пародії на якісь події або ігри, чи ми придумували усі сюжети самі. Окрім живих відео, ми також знімали сінематики в іграх. Це все зіграло роль у подальшому формуванні моїх захоплень.
    Першим моїм захопленням стало 3д моделювання у програмі Blender. Активно розвивався в ній близько року - півтора. Починав з простих моделей інтер'єру кімнат, продовжуючи цілими будинками та складними високополігональними моделями машин. Працював з текстурами, освітленням та любив відтворювати усі побачені об'єкти у 3д простір.
    Через певний час зрозумів, що це не зовсім моє, тому купив графічний планшет, та зайнявся малюванням. Малював як у стилі реалізму так і виводив власний стиль.
    Наявність графічного планшету посприяла захопленню обробок у фотошопі. Часто обробляв свої власні фото та фото друзів: від простого покращення якості, до вигаданих, фантастичних сюжетів. Надалі ця навичка пригодилась для створювання прев'ю. Я робив їх для власних відео, відео друзів та подекуди через сарафанне радіо робив прев'ю для компаній. З останніх це була компанія пов'язана з біржами та криптою.
    Цікавився графічним дизайном, а саме розробкою логотипу, фірмового стилю та лендіну компанії. На мою думку виходило доволі добре, та сильної цікавості в мене це не викликало.
    Далі я побачив, як мій друг знімає та монтує власні відео по іграх. найбільше сподобався формат ігрових нарізок, де потрібен динамічний монтаж, робота з графікою, фото та текстом. Почав у програмі Sony Vegas Pro, працював близько пів року, та потім перейшов на Adobe Premiere Pro, адже та більш зручна, функціональна та стабільна. Нині усі відео монтую саме в ній. Вмію робити відео з закадровою озвучкою, з лицем, відеоігрові. музичні та багато інших. Так займався зйомкою, монтажем для шкільних подій, досі час від часу роблю це і для своєї кафедри. Добре розбираюсь в саунд дизайні.
    Окрім всього з дитинства любив дивитись фільми, мультфільми та повторювати голоси героїв. В подальшому спробував озвучити і мені неабияк сподобалось. Все починалось з озвучки поверх оригінальної доріжки, надалі знайшов спосіб вирізати голоси акторів та робити повноцінний дубляж з обробкою голосу. Нині озвучую уривки фільмів, епізоди серіалів та хотів би спробувати озвучку аніме. Через любов до озвучення маю два хороших мікрофони: HyperX SoloCast та Samson C01u Pro.
    Зараз я навчаюсь на 4 курсі Луцького Національного Технічного Університету на спеціальності Інженерія програмного забезпечення. Із програмування більше подобається веб дизайн, написання сайтів, адже я відразу бачу вигляд того, що я роблю. Для мене неабияку роль грає зовнішній вигляд, стиль та привабливість моїх робіт.
    Час від часу пишу вірші, тексти для пісень та записую власні демо версії (залежний від музики).
    Приклад віршу:
    шум в голові і бурна уява,
    чи чуєш важливість людського життя?
    чи вистачить хисту у тебе спитати,
    кидаючи погляд униз із вікна
    чи крику достатньо, аж горло зірвавши
    довівши важливість північних думок,
    "я зовсім не блазень, я імператор"-
    ти кажеш собі, що сухий, коли змок
    навіщо на паузу ставиш весь світ?
    невже це врятує тебе від невдачі?
    "колись мене хвилював людський гніт"
    свідомий крок в яму: "в наступне побачу"
    блукати наосліп - це не хоробрість,
    топтання на місці своїх помилок,
    вперше в житті зверни погляд на небо,
    на скупчення войдів і синіх ниток
    Обожнюю дивитись фільми, запам'ятовую усі деталі побаченого, імена акторів, рік випуску та тому подібне. Хочу лиш сказати, що як мені щось подобається, я буду пам'ятати все.
    Займався фотографіями, дуже подобались фото на старі цифрові мильнички. На мою думку дуже атмосферні фото.
    Посередньо знаю англійську, займаюсь спортом, катаюсь на велосипеді на дальні дистанції +- 100км. Люблю вивчати щось нове, швидко навчаюсь, добре вживаюсь в колектив, щоразу маю купу нових друзів та знайомих на кожній новій роботі. Відкритий, легко комунікую, адже маю рік досвіду з попередніх робіт. Маю водійське посвідчення.
    До того працював, адже потрібні були гроші, перші кроки в самостійне життя. Наразі набридли важкі роботи, хочу розвиватись творчо та знайти власну справу, в якій буде комфортно працювати та буду мати бажання повертатись знов і знов.

    Ярослав

    Відео монтажник

    Луцк

    15 000 грн.

    20 лет

    Активно ищет работу

    полная занятость

    Характер работы: удаленная работа

    Обновлено 17 часов назад