Работал в 2 компаниях   21 год 8 месяцев

Промышленность и Производство, Автомобильная промышленность и Автобизнес

Комерційний директор

Название компании скрыто

Промышленность и Производство

16 лет 5 месяцев

04.2008 - по настоящее время

Лідер з пошиття дитячого одягу в Україні.Розробка політики продажу. Створення всеукраїнської мережі продажу. Управління дистриб'юторами, робота з клієнтами, логістика, склад, планування. Створення нової структури складу з адресно-коміркової системою зберігання. Розробка та відкриття власних представництв (складів) в Україні. Відкриття зарубіжного представництва компании.Впровадження принципів роботи з ТОС ( Теорії обмежень систем Голдратта). Беру участь у художніх нарадах-обговорення та розробка нових моделей та колекцій. Організація та участь у виставках (в т.ч. міжнародних). Створення та куріювання інформаційно-технічного відділу (мережа,ПО,зв'язок,закупівлі тощо. Участь у впровадженні нової потужної спеціалізованої конфігурації 1С). Організація свят та заходів.

  • Контроль за виконанням планів продажів
  • Керівництво відділом продажів
  • Підбір та навчання персоналу

IT директор

Название компании скрыто

Автомобильная промышленность и Автобизнес

5 лет 2 месяца

02.2003 - 04.2008

Створення та управління IT-відділом.Розробка та впровадження інформаційно-технічної стратегії компанії.Відкриття та обслуговування мережи філій у великих містах України.Загальний парк ПК становив понад 100.Створення нової структури локальної мережі Центрального офісу.У холдингу-компанії, який займається продажем і обслуговуванням автомобілів, брав участь у впровадженні програми оперативного обліку на базі спеціалізованої конфігурації 1С-8.Входив до складу Ради директорів компанії, в тому числі займався розробкою структури компанії. Голова Ради трудового колективу. Щорічно нагороджувался в номінації "Кращі співробітники".Брав участь у підготовці до сертифікації компанії за системою ISO 9001 .На практиці, застосовував знання з теорії управління проектами та управління підприємством.Брав участь у розробці системи мотивації персоналу та цінової політики.

Ключевая информация

Управління продажами.
Великий досвід у IT сфері.
Управління бізнес-процесами
Створення та управління віддаленими підрозділами.
Аналітика.
Комунікабельний, працьовитий, старанний, надійний, легко навчаюсь, здатний аналітично і системно мислити.Маю колосальний досвід.

Учился в 2 заведениях

Відокремлений структурний підрозділ Національного авіаційного університету Слов'янський коледж Національного авіаційного університету

Економічний

Слав'янск, 2000

Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут"

Радіотехничних систем

Харків, 1995

Владеет языками

Английский

средний

Анонимный соискатель

Комерційний директор

Хмельницкий

50 000 грн.

55 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 6 дней назад