Работал в 1 компании   4 года 2 месяца

Торговля розничная / Retail

Інженер сервісної служби

Брокард-Україна, ТОВ

Торговля розничная / Retail

4 года 1 месяц

01.2019 - 02.2023

  • Опрацьовування вхідних заявок (консоль SCSM) та дзвінків (CallWay) на першій лінії підтримки (L1), ескалація складних заявок на інші відділи (L2) та підрядників, контроль виконаних робіт.
  • Забезпечення підтримки роботи офісного ПЗ (1С, FortiClient VPN, Microsoft Remote Desktop, MS Dynamics Nav, MS Office, MS Outlook, MS OneDrive, MS Teams, Workstation CallWay, консоль SCSM, мережеві диски та інше) та оргтехніки в офісі.
  • Супровід співробітників в магазинах, офісу та складу, адміністрування персональних облікових записів в Active Directory, MS Dynamics Nav, CallWay, написання нових інструкцій та актуалізація існуючих.
  • Віддалена підтримка роботи ПЗ (MS Dynamics Nav, MS Office, MS Outlook, MS OneDrive, MS Teams та інше) та оргтехніки в магазинах, налагодження роботи касових та персональних робочих місць. Відновлення роботи касових робочих місць після програмних збоїв.
  • Віддалена підтримка (IP-KVM Console, Remote Desktop) роботи серверного та мультимедійного обладнання в магазинах. Формування заявок для підрядників на відновлення роботи обладнання в магазинах, контроль виконаних робіт.
  • Супровід систем відео-нагляду Trassir і GeoVision в магазинах, офісу та складу. Відновлення роботи моніторингу систем відео-нагляду на робочих місцях охорони після програмних збоїв. Збереження запису фрагмента з архіву відео-нагляду для юристів компанії, керівництва КРВ або на запит правоохоронних органів.
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості.
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи.

Учился в 1 заведении

Державний вищий навчальний заклад "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"

Факультет інформаційних систем і техналогій, спеіальність Економічна кібернетика.

Київ, 2007

Владислав

Інженер

Киев

28 000 грн.

45 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 5 дней назад