Работал в 10 компаниях   27 лет 11 месяцев

Промышленность и Производство, Другое, АПК (Агропромышленный комплекс)

Інженер з технічного нагляду

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АЛЬТЕРНАТІВ ЕНЕРДЖІ СОРСЕС КОМПАНІ"

Промышленность и Производство

1 год 5 месяцев

12.2022 - по настоящее время

Організація технічного нагляду за справним станом і безпечною роботою обладнання (посудини, трубопроводи, резервуари, з/д цистерни, автоцистерни (під налив і газові), котли, котли-утилізатори, пічи, балони, ППК). Складання інструкцій по роботі обладнання для посадових осіб і обслуговуючого персоналу. Складання планово попереджувальних графіків ремонту і обслуговування обладнання. Участь в ремонтах. Робота з експертними організаціями з проведення технічних оглядів і експертних обстежень. Організація з оформлення дозволів і декларацій на експлуатацію обладнання підвищенної небезпеки. Безпосередня робота зі службою Головного механіка.

Експерт технічний.

ЧП ТЕХЭКСП

Другое

5 лет

05.2019 - по настоящее время

Проведення експертних обстежень, технічних оглядів автоцистерн під налив.

Механік дільниці

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИЙ КООПЕРАТИВ"

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 месяц

08.2023 - 09.2023

Робота по суміщенню. Реалізація проекту. Організація підрозділу з виконання робіт підвищенної небезпеки (підбір обладнання, написання інструкцій, навчання персоналу (теорії і практичним навикам), подання декларацій на роботи підвищенної небезпеки, допомога в отриманні дозволів на роботи підвищенної небезпеки).

інженер з технічного нагляду

ТОВ «Краснокутський Агрошляхбуд»

Промышленность и Производство

1 год 7 месяцев

05.2021 - 12.2022

Організація технічного нагляду за справним станом і безпечною роботою обладнання (посудини, трубопроводи, резервуари, з/д цистерни, автоцистерни (під налив і газові), пічи, балони, ППК). Складання інструкцій по роботі обладнання для посадових осіб і обслуговуючого персоналу. Складання планово попереджувальних графіків ремонту і обслуговування обладнання. Участь в ремонтах. Робота з експертними організаціями з проведення технічних оглядів і експертних обстежень. Організація з оформлення дозволів і декларацій на експлуатацію обладнання підвищенної небезпеки. Безпосередня робота зі службою Головного механіка.

Старший інженер з технічного нагляду за теплоенергетичним обладнанням та трубопроводами

ПАО"Укртатнафта"

Промышленность и Производство

1 год 5 месяцев

01.2020 - 06.2021

Нагляд за технічним станом, експлуатацією обладнання, що працює під тиском (котли, посудини, трубопроводи пари та гарячої води), технологічними трубопроводами.

Організація та керівництво підготовчими роботами (вивчення та аналіз експлуатаціонної документації, попередніх ремонтів, координація дій між структурними підрозділами) для проведення та безпосередньо проведення експертних обстежень, обробка результатів, оформлення висновку експертизи у відповідність до вимог НТД та «Постанов КМУ...».

Керівництво та контроль за проведенням ремонтних робіт. Робота із дефектними відомостями на ремонтні роботи. Складання планів-звітів робіт (з проведення технічних оглядів, ремонтів, обстежень, виходу з ладу, аварій) на/за місяць, рік. Аналіз роботи устаткування, виконаних работ. Безпосередня участь у розслідуваннях виробничих неполадок (виходах з ладу, аварій) обладнання.

У підпорядкуванні 3 ІТП.

Старший інженер з технічного нагляду за теплоенергетичним обладнанням.

ПАО "Укртатнафта"

Промышленность и Производство

11 месяцев

02.2019 - 01.2020

Нагляд за технічним станом, експлуатацією обладнання, що працює під тиском (котли, судини, трубопроводи пари та гарячої води).Організація та керівництво підготовчими роботами (вивчення та аналіз експлуатаціонної документації, попередніх ремонтів, координація дій між структурними підрозділами) для проведення та безпосередньо проведення експертних обстежень, обробка результатів, оформлення висновку експертизи у відповідність до вимог НТД та «Постанов КМУ...».Керівництво та контроль за проведенням ремонтних робіт. Робота із дефектними відомостями на ремонтні роботи. Складання планів-звітів робіт (з проведення технічних оглядів, ремонтів, обстежень, виходу з ладу, аварій) на/за місяць, рік. Аналіз роботи устаткування, виконаних работ. Безпосередня участь у розслідуваннях виробничих неполадок (виходах з ладу, аварій) обладнання. У підпорядкуванні 1 ІТП.

Інженер з технічного нагляду за теплоенергетичним обладнанням.

ПАО "Укртатнафта"

Промышленность и Производство

6 лет 1 месяц

12.2012 - 01.2019

Нагляд за технічним станом, експлуатацією обладнання, що працює під тиском (котли, судини, трубопроводи пари та гарячої води).Організація та керівництво підготовчими роботами (вивчення та аналіз експлуатаціонної документації, попередніх ремонтів, координація дій між структурними підрозділами) для проведення та безпосередньо проведення експертних обстежень, обробка результатів, оформлення висновку експертизи у відповідність до вимог НТД та «Постанов КМУ...».Керівництво та контроль за проведенням ремонтних робіт. Робота із дефектними відомостями на ремонтні роботи. Складання планів-звітів робіт (з проведення технічних оглядів, ремонтів, обстежень, виходу з ладу, аварій) на/за місяць, рік. Аналіз роботи устаткування, виконаних работ. Безпосередня участь у розслідуваннях виробничих неполадок (виходах з ладу, аварій) обладнання.

Старший оператор технологической установки - УВПСНП (установка вторичной перегонки светлых нефтепрод

ПАО "Укртатнафта"

Промышленность и Производство

2 года 10 месяцев

01.2010 - 11.2012

Керівництво бригадою за веденням технологічного режиму.

Відповідальний за підготовчі роботи для проведення ремонтних робіт, ремонт, здавання з ремонту технологічного обладнання на закріпленій ділянці.

В.о. начальника установки під час відсутності (відпустка, лікарняний...) начальника.

У підпорядкуванні від 3-х до 20-ти робітників.

Старший оператор технологической установки Г-67-1/1 (гидроочистка парафинов).

АО "Нефтехимик"

Промышленность и Производство

10 лет 5 месяцев

07.1999 - 12.2009

Керівництво бригадою за веденням технологічного режиму.

Відповідальний за підготовчі роботи для проведення ремонтних робіт, ремонт, здавання з ремонту технологічного обладнання на закріпленій ділянці.

У підпорядкуванні від 3-х до 6-ти робітників.

Оператор технологической установки - ЛЧ-35-11/600 (каталитический риформинг).

ПАО "Укртатнафта"

Промышленность и Производство

2 года 10 месяцев

08.1996 - 06.1999

Ведення технологічного режиму.

В.о. начальника установки під час відсутності (відпустка, лікарняний...) начальника.

Ключевая информация

Схильний до навчання.
Досвід в управлінні колективом на промисловості від 2 до 20 робітників.
Досвід в експлуатації та обслуговуванні технологічних, парових, водогрійних, твердотопливних котлів.
Досвід роботи з проведення неруйнівного контролю (VT, UT). Наявність діючого сертифіката спеціаліста з неруйнівного контролю (VT).
У теперішній час експерт технічний з промислової безпеки (з правом проведення технічного огляду та/або експертного обстеження об'єктів котлонагляду (котлів, посудин, які працюють під тиском, трубопроводів пари та гарячої води).
Знання технічної, нормативної, законодавчої бази, робота з нормативно-технічною документацією, виконавчою документацією, конструкторською документацією.Нагляд за безпечною та безаварійною експлуатацією обладнання, організація та планування ремонтів, робота з підрядними організаціями, складання дефектних відомостей, паспортизація підвідомчого обладнання, складання та формування виконавчої документації.
Проведення ТО обладнання з видачею актів відбракувань, участь у проведенні ремонтів.Проведення і оформлення висновків з експертних обстежень котлів, посудин, які працюють під тиском, трубопроводів пари та гарячої води, технологічних трубопроводів, автомобільних газових цичтерн.
Можливість навчання та отримання посвідчення по 5 групі електробезпеки в електроустановках понад 1000 В.
Знання нормативно-правових актів з питань охорони праці та пожежної безпеки.
Діючі посвідчення про проходження навчання посадових осіб та спеціалістів за курсами:
- охорона праці і промислова безпека у будівництві НПАОП 45.2-7.02-12 ДБН А.3.2-2-2009;
- правила охорони праці під час виконання робіт на висоті НПАОП 0.00-1.15-07;
- правила охорони праці під час експлуатації обладнання під тиском НПАОП 0.00-1.81-18;
- правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання (НПАОП 0.00-1.80-18);
- типова інструкція з організації безпечного ведення газонебезпечних робіт (НПАОП 0.00-5.11-85);
- правила охорони праці та безпечної експлуатації технологічних трубопроводів (НПАОП 0.00-1.73-14).

Учился в 2 заведениях

Кременчуцький політехнічний інститут

Економічний, бухгалтер-економіст

Кременчук, 2004

Дніпропетровський державний хіміко-технологічний університет

Технологія високо-молекулярних сполук, хімік-технолог

Дніпро, 1998

Курсы, тренинги, сертификаты

Посвідчення з охорони праці

Запоріжжя, 2022

Діючі посвідчення про проходження навчання посадових осіб та спеціалістів за курсами: - охорона праці і промислова безпека у будівництві НПАОП 45.2-7.02-12 ДБН А.3.2-2-2009; - правила охорони праці під час виконання робіт на висоті НПАОП 0.00-1.15-07; - правила охорони праці під час експлуатації обладнання під тиском НПАОП 0.00-1.81-18; - правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання (НПАОП 0.00-1.80-18); - типова інструкція з організації безпечного ведення газонебезпечних робіт (НПАОП 0.00-5.11-85); - правила охорони праці та безпечної експлуатації технологічних трубопроводів (НПАОП 0.00-1.73-14).

Експерт технічний з промислової безпеки (котлонагляд-трубопроводи пари та гарячої води, котли, посудини).

Київ, 2016

Сертифікований спеціаліст з візуально-оптичного методу контролю

Київ, 2015

Дополнительная информация

хобі

Фотографія

Умови переїзду в інше місто

Готовий до переїзду в інше місто, за умови компенсації житла

Олег Анатольевич

Інженер з промисловоі безпеки, охорони праці, пожежноі безпеки

Кременчуг

Готов переехать: Киев, Днепр, Запорожье, Полтава, Харьков, Новомосковск, Светловодск, Кобеляки

50 000 грн.

50 лет

Работает, но открыт для предложений

полная занятость

Обновлено 5 дней назад