Ключевая информация

  • Підготовка інгредієнтів для страв
  • Допомога у приготуванні їжі
  • Дотримання рецептур та технологічних інструкцій
  • Підтримання чистоти на робочому місці
  • Зберігання продуктів згідно з нормами
  • Участь у створенні нових страв
  • Контроль за термінами придатності продукції
  • Ведення записів про використані продукти
  • Миття посуду та кухонного обладнання

Учился в 1 заведении

Державний професійно-технічний навчальний заклад "Івано-Франківське вище професійне училище сервісного обслуговування техніки"

ремонт комп'ютерів

Івано-Франківськ, 2026

Дополнительная информация

Стажування

Робота після 16:00 до 22:00
В суботу неділю (8:00-23:00)

Владислав

Помічник кухаря

Ивано-Франковск

16 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: стажировка / практика

Обновлено 1 неделю назад