Ключова інформація
- Підготовка інгредієнтів для страв
- Допомога у приготуванні їжі
- Дотримання рецептур та технологічних інструкцій
- Підтримання чистоти на робочому місці
- Зберігання продуктів згідно з нормами
- Участь у створенні нових страв
- Контроль за термінами придатності продукції
- Ведення записів про використані продукти
- Миття посуду та кухонного обладнання
Навчався в 1 закладі
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Івано-Франківське вище професійне училище сервісного обслуговування техніки"
ремонт комп'ютерів
Івано-Франківськ, 2026
Додаткова інформація
Стажування
Робота після 16:00 до 22:00
В суботу неділю (8:00-23:00)
В суботу неділю (8:00-23:00)
Владислав
Владислав
Помічник кухаря
Івано-Франківськ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Характер роботи: стажування / практика
Оновлено 1 тиждень тому