Ключова інформація

  • Підготовка інгредієнтів для страв
  • Допомога у приготуванні їжі
  • Дотримання рецептур та технологічних інструкцій
  • Підтримання чистоти на робочому місці
  • Зберігання продуктів згідно з нормами
  • Участь у створенні нових страв
  • Контроль за термінами придатності продукції
  • Ведення записів про використані продукти
  • Миття посуду та кухонного обладнання

Навчався в 1 закладі

Державний професійно-технічний навчальний заклад "Івано-Франківське вище професійне училище сервісного обслуговування техніки"

ремонт комп'ютерів

Івано-Франківськ, 2026

Додаткова інформація

Стажування

Робота після 16:00 до 22:00
В суботу неділю (8:00-23:00)

Владислав

Помічник кухаря

Івано-Франківськ

16 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: стажування / практика

Оновлено 1 тиждень тому