Работала в 2 компаниях   5 лет 6 месяцев

Банки, Образование

Менеджер з роздрібного бізнесу

Акціонерний Банк «Південний»

Банки

4 года 1 месяц

07.2020 - 08.2024

Навчилася знаходити спільну мову з будь-яким клієнтом та підхід до кожного, вивчила етапи продажу товару, розібралася в банківській справі та вивчила її з нуля. Набула навички працювати із запереченнями клієнта, вміння продавати товар і пропонувати послуги.
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок

Адміністратор

Лингвакон

Образование

1 год 3 месяца

01.2018 - 04.2019

Здійснювала роботу з обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов. Забезпечувала контроль за збереженням матеріальних цінностей. Консультувала відвідувачів з питань, що стосуються послуг, які надаються. Вживала заходи щодо запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій. Здійснювала контроль за відповідним оформленням приміщень. Забезпечувала чистоту і порядок у приміщенні. Контролювала дотримання підлеглими працівниками трудової і виробничої дисципліни. Забезпечувала виконання працівниками вказівок керівництва.
• Керування офісними процесами
• Прийом дзвінків та кореспонденції

Ключевая информация

Маю організаторські здібності, відповідальна, цілеспрямована, комунікабельна, стресостійка, пунктуальна, креативна. Налаштована на професійний розвиток. Швидко навчаюсь. Впевнений користувач ПК та соцмереж.

Училась в 1 заведении

Вищий навчальний заклад "Східноєвропейський університет економіки і менеджменту" (у формі товариства з обмеженою відповідальністю)

Право

Черкаси, 2018

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Итальянский

ниже среднего

Русский

свободно

Украинский

свободно

Еліна

Оператор колл центра удаленно

Одесса

25 000 грн.

30 лет

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 недели назад