Працювала в 2 компаніях   5 років 6 місяців

Банки, Освіта

Менеджер з роздрібного бізнесу

Акціонерний Банк «Південний»

Банки

4 роки 1 місяць

07.2020 - 08.2024

Навчилася знаходити спільну мову з будь-яким клієнтом та підхід до кожного, вивчила етапи продажу товару, розібралася в банківській справі та вивчила її з нуля. Набула навички працювати із запереченнями клієнта, вміння продавати товар і пропонувати послуги.
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок

Адміністратор

Лингвакон

Освіта

1 рік 3 місяці

01.2018 - 04.2019

Здійснювала роботу з обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов. Забезпечувала контроль за збереженням матеріальних цінностей. Консультувала відвідувачів з питань, що стосуються послуг, які надаються. Вживала заходи щодо запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій. Здійснювала контроль за відповідним оформленням приміщень. Забезпечувала чистоту і порядок у приміщенні. Контролювала дотримання підлеглими працівниками трудової і виробничої дисципліни. Забезпечувала виконання працівниками вказівок керівництва.
• Керування офісними процесами
• Прийом дзвінків та кореспонденції

Ключова інформація

Маю організаторські здібності, відповідальна, цілеспрямована, комунікабельна, стресостійка, пунктуальна, креативна. Налаштована на професійний розвиток. Швидко навчаюсь. Впевнений користувач ПК та соцмереж.

Навчалась в 1 закладі

Вищий навчальний заклад "Східноєвропейський університет економіки і менеджменту" (у формі товариства з обмеженою відповідальністю)

Право

Черкаси, 2018

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Італійська

нижче середнього

Російська

вільно

Українська

вільно

Еліна

Оператор колл центра удаленно

Одеса

25 000 грн.

30 років

неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 тижні тому