Работал в 1 компании   7 лет 3 месяца

Промышленность и Производство

Комірник Ковбасного Цеху

МК РІАЛ

Промышленность и Производство

7 лет 2 месяца

07.2017 - по настоящее время

  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Планування та організація своєї роботи
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Ключевая информация

    Комунікабельність,організація,розвиток,універсальність,знання 1С

    Учился в 1 заведении

    Липкуватівський Аграрний Коледж/Харківська державна зоовет академія.

    204/Технолог з переробки м'ясо-молочної сировини.

    Харків, 2001

    Дополнительная информация

    Свій розділ

    З 2017 року паралельно з навчанням працював на м'ясо комбінаті,починав працювати вантажником,потім з часом підвищився до комірника ковбасного виробництва,на разі працюю комірником термічного відділення.

    Артём

    стажер,молодий спеціаліст

    Новая Водолага

    23 года

    Активно ищет работу

    полная занятость

    Обновлено 3 недели назад