Працював в 1 компанії   7 років 3 місяці

Промисловість та Виробництво

Комірник Ковбасного Цеху

МК РІАЛ

Промисловість та Виробництво

7 років 2 місяці

07.2017 - до теперішнього часу

  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Планування та організація своєї роботи
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Ключова інформація

    Комунікабельність,організація,розвиток,універсальність,знання 1С

    Навчався в 1 закладі

    Липкуватівський Аграрний Коледж/Харківська державна зоовет академія.

    204/Технолог з переробки м'ясо-молочної сировини.

    Харків, 2001

    Додаткова інформація

    Свій розділ

    З 2017 року паралельно з навчанням працював на м'ясо комбінаті,починав працювати вантажником,потім з часом підвищився до комірника ковбасного виробництва,на разі працюю комірником термічного відділення.

    Артём

    стажер,молодий спеціаліст

    Нова Водолага

    23 роки

    Активно шукає роботу

    повна зайнятість

    Оновлено 3 тижні тому