Працював в 1 компанії 7 років 3 місяці
Промисловість та Виробництво
Комірник Ковбасного Цеху
МК РІАЛ
Промисловість та Виробництво
7 років 2 місяці
07.2017 - до теперішнього часу
Ключова інформація
Комунікабельність,організація,розвиток,універсальність,знання 1С
Навчався в 1 закладі
Липкуватівський Аграрний Коледж/Харківська державна зоовет академія.
204/Технолог з переробки м'ясо-молочної сировини.
Харків, 2001
Додаткова інформація
Свій розділ
З 2017 року паралельно з навчанням працював на м'ясо комбінаті,починав працювати вантажником,потім з часом підвищився до комірника ковбасного виробництва,на разі працюю комірником термічного відділення.
Артём
Артём
стажер,молодий спеціаліст
Нова Водолага
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 3 тижні тому