Работал в 6 компаниях   19 лет

Банки, Медицина и Здравоохранение, Торговля розничная / Retail

Керівник роздрібного бізнесу

АТ «МЕГАБАНК»

Банки

5 лет

11.2017 - 11.2022

Керівник роздрібного бізнесу Сумського центрального регіонального відділення – заступник регіонального директора (в підпорядкуванні 7 відділень м.Суми та Сумської області, 50 чоловік персоналу). Організація та контроль роботи відділень. Розширення та розвиток регіональної мережі, в тому числі відкриття нових відділень. Підбір, навчання, стимулювання персоналу, організація роботи та контроль. Активне залучення клієнтів як фізичних осіб, так і ФОП та юридичних осіб. Аналіз показників діяльності підпорядкованих відділень, складання бюджету та звітності. Проведення аналізу кон’юнктури банківського ринку, участь в розробці та тестуванні банківських продуктів, їх просування. Організація та проведення презентацій. Досвід роботи з реклами банківських продуктів, визначення шляхів їх просування, співпраця з різними надавачами рекламних послуг, підготовка статей в засоби масової інформації, визначення тематики та розробка макетів для реклами банківських продуктів, участь в рекламних заходах області. Ефективна робота з проблемними клієнтами та проблемною заборгованістю.

Старший менеджер з ПБП

ПАТ БАНК «ТРАСТ»

Банки

1 год 4 месяца

10.2015 - 02.2017

Заступник керуючого Сумської регіональної дирекції ПАТ БАНК «ТРАСТ» (за трудовою – Старший менеджер з ПБП) (організація і контроль роботи відділення та точок експрес кредитування, підбір, навчання, стимулювання, контроль персоналу, організація та проведення активного залучення клієнтів з метою роздрібного продажу БП, крос-продажів, підписання договорів на приймання платежів від ФО на користь ЮО, постійне проведення аналізу кон’юнктури ринку, щомісячне складання бюджету, маркетингових ініціатив мережі, контроль за їх виконанням, участь в розробці БП та партнерських програм.

Головний менеджер-консультант

ПАТ "ВТБ БАНК"

Банки

3 года 10 месяцев

12.2011 - 10.2015

Головний менеджер-консультант, провідний економіст (залучення, продаж та супроводження банківських продуктів фізичним та юридичним особам (поточні, карткові, депозитні рахунки, інтернет-банкінг, кредитні картки, споживче кредитування, автокредити, банківські сейфи, міжнародні грошові перекази, платежі тощо), обслуговування рахунків юридичних осіб, що проводять зовнішньо-економічну діяльність (купівля та продаж валюти, супроводження контрактів та валютних платежів), тимчасове виконання обов’язків директора відділення та завідуючого каси. Участь в закритті та ревізії каси. Відкриття та закриття ОДБ банку).Відзнаки – кращий співробітник місяця грудень 2014р., січень 2015р.

Старший менеджер

ПАТ "КБ "Надра"

Банки

4 года 5 месяцев

07.2007 - 12.2011

Старший менеджер, менеджер по роботі з фізичними особами відділення (організація та проведення активного залучення клієнтів фізичних осіб, представників малого бізнесу, якісне їх обслуговування; здійснення продажу банківських продуктів (поточні рахунки, депозити, кредити, з/п проекти та ін.) та їхнього супроводження; робота з проблемними активами, Відкриття та закриття ОДБ банку.).

Заступник головного бухгалтера

АТ "Медтехніка-Суми".

Медицина и Здравоохранение

1 год 3 месяца

06.2005 - 09.2006

Заступник головного бухгалтера (організація та ведення бухгалтерського та управлінського обліку, складання фінансової та статистичної звітності, узагальнення та аналіз показників фінансово-господарської діяльності товариства та структурних підприємств).

Заступник начальника контрольно-ревізійного відділу

Сумська обласна спілка споживчих товариств

Торговля розничная / Retail

3 года 1 месяц

07.2002 - 08.2005

Заступник начальника контрольно-ревізійного відділу, провідний бухгалтер-ревізор КРВ (організація та проведення ревізій фінансово-господарської діяльності, тематичних перевірок структурних торгових підприємств Сумської області, контроль по забезпеченню збереження власності, аналіз фінансової звітності).

Ключевая информация

Добре володію персональним комп'ютером та іншою оргтехнікою.Програми: впевнений користувач MC Word, Exсel, 1С, різноманітні банківські програми.Добре працюю з базами даних, таблицями, графіками, діаграмами.

Учился в 2 заведениях

Українська академія банківської справи НБУ

Економічний. Облік і аудит.

Суми, 2006

СНЗ ОСС "Сумський кооперативний технікум"

Економічний. Бухгалтерський облік.

Суми, 2002

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

Кат. А, В, D

Особисті якості

Цілеспрямований, енергійний, наполегливий, відповідальний, комунікативний, ввічливий, доброзичливий, постійно прагну до самовдосконалення. Маю навички аналітичного мислення.

Олексій

Керівник відділення банку

Сумы

41 год

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад