Работала в 2 компаниях   7 лет 10 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Кондитер

Брецель

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 лет 2 месяца

09.2018 - по настоящее время

• Приготування кондитерських виробів та тортів
• Контроль якості сировини та готової продукції
• Розробка нових рецептур та меню
• Замовлення і контроль за наявністю необхідних інгредієнтів
• Підтримання чистоти на робочому місці
• Організація роботи кондитерського цеху
• Ведення технологічної документації
• Дотримання санітарних норм і правил

старший кондитер

Merry Berry Cafe

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 6 месяцев

09.2016 - 03.2018

• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Ключевая информация

• Уважність
• Організованість
• Відповідальність

Училась в 1 заведении

Національний університет харчових технологій

Виробництво хліба, кондитерських виробів і харчових концентратів

Київ, 2013

Владеет языками

Английский

средний

Вікторія

Кондитер

Киев

33 года

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад