Працювала в 2 компаніях   7 років 10 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Кондитер

Брецель

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 років 2 місяці

09.2018 - до теперішнього часу

• Приготування кондитерських виробів та тортів
• Контроль якості сировини та готової продукції
• Розробка нових рецептур та меню
• Замовлення і контроль за наявністю необхідних інгредієнтів
• Підтримання чистоти на робочому місці
• Організація роботи кондитерського цеху
• Ведення технологічної документації
• Дотримання санітарних норм і правил

старший кондитер

Merry Berry Cafe

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 6 місяців

09.2016 - 03.2018

• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Ключова інформація

• Уважність
• Організованість
• Відповідальність

Навчалась в 1 закладі

Національний університет харчових технологій

Виробництво хліба, кондитерських виробів і харчових концентратів

Київ, 2013

Володіє мовами

Англійська

середній

Вікторія

Кондитер

Київ

33 роки

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому