Работала в 2 компаниях 11 месяцев
Торговля розничная / Retail
Продавець продовольчих товарів
М'ясний майстер
Торговля розничная / Retail
9 месяцев
07.2022 - 04.2023
- Адаптація до нових умов роботи
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Планування та організація своєї роботи
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Ключевая информация
- Приготування страв згідно з меню
- Контроль за якістю продукції
- Дотримання рецептур та технологій
- Ведення кухонного інвентаря
- Підтримка чистоти на кухні
- Організація робочого процесу на кухні
- Замовлення продуктів та інвентарю
Училась в 1 заведении
Хмельницький професійний ліцей
Кухар.Кулінар борошняних виробів .
Хмельницький, 2008
Таня Сергіївна
Таня Сергіївна
Кухар
Винницкие Хутора
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад