Працювала в 2 компаніях   11 місяців

Торгівля роздрібна / Retail

Продавець продовольчих товарів

М'ясний майстер

Торгівля роздрібна / Retail

9 місяців

07.2022 - 04.2023

  • Адаптація до нових умов роботи
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Планування та організація своєї роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Ключова інформація

  • Приготування страв згідно з меню
  • Контроль за якістю продукції
  • Дотримання рецептур та технологій
  • Ведення кухонного інвентаря
  • Підтримка чистоти на кухні
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Замовлення продуктів та інвентарю

Навчалась в 1 закладі

Хмельницький професійний ліцей

Кухар.Кулінар борошняних виробів .

Хмельницький, 2008

Таня Сергіївна

Кухар

Вінницькі Хутори

17 000 грн.

34 роки

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому